DIKE

CAZANCIUC, DESPRE ADRESA LUI TEODOROVICI CĂTRE TRIBUNALUL BUCUREŞTI:"Dacă a făcut-o un jurist, ar trebui să-l dea afară, pentru că ea are câteva elemente lipsă care fac ca sesizarea să fie respinsă"

J.P.
Politică /

"Dacă a făcut-o un jurist, ar trebui să-l dea afară, pentru că ea are câteva elemente lipsă care fac ca sesizarea să fie respinsă"

Robert Cazanciuc a declarat, referitor la adresa către Tribunalul Bucureşti făcută de Eugen Teodorovici în care spune că actuala conducere a PSD e ilegitimă, iar el este în continuare preşedinte executiv al partidului, că sesizarea are câteva elemente lipsă care vor face ca această să fie respinsă. Cazanciuc l-a sfătuit pe Teodorovici să îl dea afară pe juristul care a formulat acea adresă, în cazul în care textul este scris de un jurist, conform news.ro.

"Am văzut azi de dimineaţă, în presă, textul sesizării. Nu ştiu dacă l-a făcut Eugen. Dacă l-a făcut Eugen, ca economist, atunci pot să înţeleg sesizarea. Dacă a făcut-o un jurist, ar trebui să-l dea afară, pentru că ea are câteva elemente lipsă. Nu o să le spun acum, o să las judecătorii să descopere acest lucru, care fac ca această sesizare să fie respinsă, cum se spune în limbaj de specialitate", a declarat Robert Cazanciuc, la sediul PSD unde este şedinţa CEx a partidului.

Eugen Teodorovici a trimis o adresă către Tribunalul Bucureşti şi Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) în care explică faptul că a fost aleasă o conducere legitimă a partidului în Congresul extraordinar din 29 iunie 2019, anume Viorica Dăncilă - preşedinte, Eugen Teodorovici - preşedinte executiv şi Mihai Fifor - secretar general. Acesta mai precizează că Dăncilă şi Fifor au demisionat pe 29 noiembrie 2019, însă el rămâne în continuare preşedinte executiv al PSD.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DIKE

Supliment dedicat activităţii de drept
DTLAWYERS
BTPay
elco

Curs valutar BNR

04 Dec. 2020
Euro (EUR)Euro4.8725
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0024
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4931
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3819
Gram de aur (XAU)Gram de aur236.6932

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
hygienium.com
Boromir
Erfi
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie