CCIR va prelua preşedinţia Consiliului de Afaceri al OCEMN

L.I.M.
Miscellanea /

CCIR va prelua preşedinţia Consiliului de Afaceri al OCEMN

Delegaţia Camerei de Comerţ şi Industrie a României a participat vineri la reuniunea Comitetului Director al Consiliului de Afaceri al Organizaţiei de Cooperare. Ţara noastră va prelua conducerea OCEMN de la 1 ianuarie, iar CCIR va prelua preşedinţia Consiliului de Afaceri, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Printre elementele prioritare ale mandatului României se află dezvoltarea cooperării economice regionale interguvernamentale în cadrul Organizaţiei, punându-ae accent pe transporturi, energie, mediu combaterea criminalităţii şi organizarea proiectelor OCEMN.

Eduard Costin, directorul direcţiei de Relaţii Externe al CCIR, a declarat: "Este foarte important să promovăm stabilitatea în regiunea Mării Negre, prin facilitarea contactelor între comunităţile de afaceri din zonă care, în cele din urmă, să contribuie la dinamizarea economică a statelor membre OCEMN. De asemenea, în perspectiva preluării de către Camera de Comerţ şi Industrie a României a Preşedinţiei Consiliului de Afaceri al OCEMN, începând cu ianuarie 2020, este necesar să avem un dialog susţinut cu reprezentanţii celorlalte camere de comerţ, prezente la acest eveniment, privind planul de acţiune pe care dorim să-l implementăm, precum şi asupra proiectelor pe care CCIR doreşte să le desfăşoare în această perioadă", potrivit sursei citate.

OCEMN a fost înfiinţată în 1992 şi cuprinde 11 ţări, printre care România, Rusia, Turcia, Bulgaria şi Ucraina.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS