Abonament gratuit

CCR interzice accesul în sediu pentru persoanele care nu sunt angajate ale instituţiei

M.A.
Miscellanea /

CCR interzice accesul în sediu pentru persoanele care nu sunt angajate ale instituţiei

Curtea Constituţională interzice, începând de miercuri, accesul în instituţie al persoanelor care nu sunt angajate ale CCR, pentru prevenirea infecţiilor cauzate de Covid-19 şi de gripă, iar persoanele care vor să depună documente sau solicită informaţii se pot adresa instituţiei doar telefonic, prin mail sau poştă, transmite News.ro.

La rândul său, ANI anunţă că suspendă toate activităţile cu publicul desfăşurate la sediul instituţie, prelungind însă programul cu publicul prin telefon.

Plenul Curţii Constituţionale a hotărât limitarea accesului în sediul CC pentru persoanele care nu sunt angajate ale Curţii, începând de miercuri, până la o dată ce va fi anunţată public, pe site-ul www.ccr.ro. Măsura este luată pentru prevenirea răspândirii infecţiilor respiratorii cauzate de COVID 19 şi de gripa sezonieră.

Persoanele care doresc să depună documente (petiţii, scrisori, comunicări, adrese, note, memorii etc.) sau solicită accesul la anumite informaţii/documente din dosare aflate pe rolul Curţii Constituţionale se vor adresa CCR exclusiv telefonic sau prin corespondenţă poştală ori electronică, fără a li se permite accesul fizic în spaţiile instituţiei.

La rândul său, Agenţia Naţională de Integritate anunţă suspendarea tuturor activităţilor de relaţii cu publicul, la sediul instituţiei, în perioada 11 martie - 22 martie, cu posibilitatea prelungirii acestei măsuri.

Activitatea de relaţii cu publicul se va efectua doar prin telefon, corespondenţă electronică şi prin poştă.

În acest context, programul de lucru cu publicul, prin telefon, se va prelungi, de luni până vineri, în intervalul orar 08:30 - 16:00.

Totodată, având în vedere atribuţiile Agenţiei Naţionale de Integritate prevăzute de dispoziţiile legii referitoare la primirea declaraţiilor de avere şi de interese ale persoanelor prevăzute de Legea nr. 176/2010, în perioada menţionată, declaraţiile nu vor mai fi primite fizic, prin registratura ANI, acestea urmând a fi transmise Agenţiei exclusiv prin intermediul poştei.

De asemenea, de miercuri se suspendă participarea personalului Agenţiei Naţionale de Integritate, în interes de serviciu, la evenimente/manifestări publice.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. pai frica este cel mai bun paznic sa scapam si sa curatim tot ce este mai rau din cei COCOTATI in functii pe care nu le merita.Nu au nimic in comun cu dezvoltarea ROMANIEI.Poate virusul ajuta neamul romanesc sa scapam de iei.Nu va fie frica CORUPTIA pica,sunt sigur de asta,SI cu voi astia de la CC,d-na Simina si aia de la Galati (...)

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS