Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Cea de-a patra săptămână a bucătăriei italiene în Românio

I.L.
Miscellanea /

Cea de-a patra săptămână a bucătăriei italiene în Românio

Ambasada Italiei şi Institutul Italian de Cultură Bucureşti, în colaborare cu Academia Italiană a Gastronomiei au organizat cea de-a Patra Săptămână a Bucătăriei Italiene în lume, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Cu această ocazie Delegaţia din Bucureşti împreună cu ICE Bucureşti şi Camera de Comerţ Italiană au organizat o serie de evenimente concentrate pe excelenţele italiene şi pe calitatea produselor italiene în sectorul agroalimentar.

În prima zi de a avut loc evenimentul "Degustă Italia", în care s-a promovat produse din sectorul food&wine, destinate atât vânzării cu amănuntul cât şi sectorului ho.re.ca. (Industria hotelieră-Restaurant-Catering).

În aceaşi zi Ambasada Italiei şi Institutul Italian de Cultură, în colaborare cu Academia Italiană a Gastronomiei - Delegaţia din Bucureşti au organizat expoziţia de grafică "Cafea?".

În cea de-a doua zi, a fost organizat seminarul "Despre chimia gustului!" cu Prof. Gianni Galaverna, Profesor de chimie a alimentelor la Universitatea din Parma. Seminarul a fost urmat de o cină bufet organizată de Chef Marco Favino, originar din Puglia.

În ultima zi a avut loc o Cină de gală la Timişoara, care a reunit peste 300 de persoane din lumea afacerilor, reprezentanţi instituţionali, autorităţi şi mass media. De asemenea s-a organizat la Cluj, "Educaţia alimentară: cultura gustului". Evenimentul a reunit reprezentanţi instituţionali, ai întreprinzătorilor şi ai comunităţii locale. Manifestarea s-a încheiat printr-o cină oferită de restaurantele italiene din judeţul Cluj cu meniuri destinate să promoveze excelenţa enogastronomiei italiene.

Cea de-a patra săptămână a bucătăriei italiene în lume a avut loc în perioada 18-23 noiembrie 2019.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS