Abonament gratuit

Cea de-a patra săptămână a bucătăriei italiene în Românio

I.L.
Miscellanea /

Cea de-a patra săptămână a bucătăriei italiene în Românio

Ambasada Italiei şi Institutul Italian de Cultură Bucureşti, în colaborare cu Academia Italiană a Gastronomiei au organizat cea de-a Patra Săptămână a Bucătăriei Italiene în lume, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Cu această ocazie Delegaţia din Bucureşti împreună cu ICE Bucureşti şi Camera de Comerţ Italiană au organizat o serie de evenimente concentrate pe excelenţele italiene şi pe calitatea produselor italiene în sectorul agroalimentar.

În prima zi de a avut loc evenimentul "Degustă Italia", în care s-a promovat produse din sectorul food&wine, destinate atât vânzării cu amănuntul cât şi sectorului ho.re.ca. (Industria hotelieră-Restaurant-Catering).

În aceaşi zi Ambasada Italiei şi Institutul Italian de Cultură, în colaborare cu Academia Italiană a Gastronomiei - Delegaţia din Bucureşti au organizat expoziţia de grafică "Cafea?".

În cea de-a doua zi, a fost organizat seminarul "Despre chimia gustului!" cu Prof. Gianni Galaverna, Profesor de chimie a alimentelor la Universitatea din Parma. Seminarul a fost urmat de o cină bufet organizată de Chef Marco Favino, originar din Puglia.

În ultima zi a avut loc o Cină de gală la Timişoara, care a reunit peste 300 de persoane din lumea afacerilor, reprezentanţi instituţionali, autorităţi şi mass media. De asemenea s-a organizat la Cluj, "Educaţia alimentară: cultura gustului". Evenimentul a reunit reprezentanţi instituţionali, ai întreprinzătorilor şi ai comunităţii locale. Manifestarea s-a încheiat printr-o cină oferită de restaurantele italiene din judeţul Cluj cu meniuri destinate să promoveze excelenţa enogastronomiei italiene.

Cea de-a patra săptămână a bucătăriei italiene în lume a avut loc în perioada 18-23 noiembrie 2019.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

03 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8351
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1131
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4859
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3685
Gram de aur (XAU)Gram de aur260.8073

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie