CEC Bank a depăşit pragul de 1.000 de bancomate şi aparate multifuncţionale

S.B.
Bănci-Asigurări / 17 mai

CEC Bank a depăşit pragul de 1.000 de bancomate şi aparate multifuncţionale

CEC Bank a înlocuit aproximativ 1.100 de bancomate şi aparate multifuncţionale vechi cu aparatură de ultimă generaţie, continuând astfel programul multianual de modernizare a reţelei băncii.

Banca are a treia cea mai extinsă reţea de ATM-uri şi MFM-uri din România iar în prezent, peste 80% din această reţea este dotată cu tehnologii noi, tot mai în trend printre consumatori: ecrane touch de mari dimensiuni şi tehnologie contactless.

"Mobilitatea şi soluţiile digitale câştigă tot mai mult teren în rândul clienţilor. Pentru a veni în întâmpinarea acestora, CEC Bank a implementat şi va implementa în continuare funcţionalităţi pe echipamentele băncii, care să faciliteze accesul clienţilor 24/7 la operaţiunile bancare, fără a mai fi nevoie de prezenţa la ghişeu", a declarat Cristian Tudorancea, Director Carduri în cadrul CEC Bank. 

Noile echipamentele au funcţionalităţi pentru efectuarea operaţiunilor contactless, tehnologie implementată deja anul trecut. Aceste echipamente permit retrageri de numerar de pe card şi alte operaţiuni de la bancomatele băncii, fără a mai fi necesară introducerea cardului în fantă dar permit şi retrageri direct cu telefonul, ceasul smart sau cu alte dispozitive contactless la bancomatele şi multifuncţionalele din reţeaua băncii. Toate echipamentele noi permit citirea codurilor de bare/QR.

Programul multianual de modernizare a reţelei de bancomate a CEC Bank continuă până la modernizarea întregii reţele de echipamente.

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

02 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9633
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6099
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0913
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7790
Gram de aur (XAU)Gram de aur293.6078

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro