CEC Bank are un nou director de reţea

S.B.
Bănci-Asigurări / 18 ianuarie

Gabriel Pralea

Gabriel Pralea

Gabriel Pralea este noul director responsabil cu administrarea reţelei de sucursale CEC Bank, poziţie din care va coordona reţeaua care include peste 1.000 de unităţi, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Gabriel Pralea are peste 17 ani de experienţă în sistemul bancar şi a ocupat diferite funcţii de conducere în alte două bănci din România - BCR şi Unicredit.

"CEC Bank a demarat anul trecut un amplu proces de transformare şi modernizare a băncii. În continuare, reţeaua noastră teritorială joacă un rol esenţial în strategia de dezvoltare a CEC Bank. Avem nevoie de noi aptitudini şi de o nouă abordare, de îmbunătăţirea experienţei clienţilor, de eficientizare, pentru a putea capitaliza pe avantajul pe care ni-l dă această prezenţă teritorială", a declarat Bogdan Neacşu, Director General CEC Bank.

CEC Bank are o reţea teritorială de peste 1.000 de unităţi bancare. CEC Bank este prezentă în 769 localităţi, din care circa 60% sunt în mediul rural.

Gabriel Pralea a lucrat timp de 10 ani în cadrul BCR, ultima poziţie ocupată, înainte de a se alătura echipei CEC Bank, fiind cea de Director Executiv Zonal în cadrul Direcţiei Reţea BCR. În perioada 2003-2010, Gabriel a ocupat diferite poziţiiîn cadrul Unicredit Bank România. Gabriel Pralea a absolvit în 2002 Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti, potrivit comunicatului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

05 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8831
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0924
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4065
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6478
Gram de aur (XAU)Gram de aur223.0612

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
www.hipo.ro
HackITall2
Women Professionals in the Automotive Industry
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro