CEC Bank dispune peste 6.500 puncte noi de plată a tarifelor pentru permisele de şedere

A.P.
Comunicate de presă / 14 ianuarie

CEC Bank dispune peste 6.500 puncte noi de plată a tarifelor pentru permisele de şedere

Tarifele ce reprezintă contravaloarea permiselor de şedere şi a documentelor de călătorie pentru străini se pot plăti din luna ianuarie prin intermediul celor peste 5.500 de Staţii de Plată SelfPay, precum şi prin cele peste 1.000 de unităţi CEC Bank, potrivit unui comunicat de presă.

Plata acestor tarife este posibilă în baza parteneriatului dintre SelfPay şi CEC Bank pentru furnizarea către Compania Naţională "Imprimeria Naţională" de servicii de încasare a contravalorii paşapoartelor, permiselor de şedere temporară şi a documentelor de călătorie pentru cetăţenii străini.

Plata contravalorii permiselor de şedere şi a documentelor de călătorie pentru străini se poate realiza în cea mai mare reţea naţională de Staţii de Plată self-service. Această facilitate permite efectuarea de plăţi în deplină siguranţă pentru cetăţeni, permiţându-le să evite aglomeraţia şi contactul cu alte persoane. Tot ce trebuie să facă o persoană care doreşte să achite taxe şi tarife este să meargă la cea mai apropiată Staţie de Plata SelfPay, să-şi introducă datele necesare, plata fiind imediat înregistrată.

Facilitatea este disponibilă în toate cele 1.010 unităţi CEC Bank şi la cele peste 5.500 de Staţii de Plată SelfPay, amplasate în peste 1.000 de localităţi din ţară. Staţiile de Plată SelfPay pot fi găsite în reţele de retail modern precum Profi, Carrefour, Kaufland, Mega Image, în centre comerciale, benzinării sau în magazine de proximitate, în intervale orare de până la 24/7.

"Participăm ȋn continuare la procesele de digitalizare ale organizaţiilor precum şi ale autorităţilor publice centrale sau locale, diversificând în acelaşi timp şi portofoliul de servicii la care clienţii noştri au acces. În special în această perioada dificilă, reţeaua noastră, cu cele peste 5.500 de Staţii de Plată, reprezintă o modalitate de plată rapidă, sigură şi la îndemâna oricui, care permite utilizatorilor să rămână în siguranţă, limitând interacţiunea cu alte persoane în procesul de efectuare a plăţilor", a declarat Adrian Badea, CEO al SelfPay.

Ziarul BURSA

27 ianuarie

Citeşte Ziarul BURSA din 27 ianuarie

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
ELECTRICA FURNIZARE S.A.
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
E.ON

Curs valutar BNR

26 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0195
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5190
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4869
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.1954

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro