Crypto

CEC Bank lansează creditul de nevoi personale 100% online

A.P.
Companii / 28 ianuarie

CEC Bank lansează creditul de nevoi personale 100% online

CEC Bank continuă procesul de digitalizare şi lansează creditul de nevoi personale, cu dobândă fixă, 100% online, disponibil prin platforma CEC_IN - magazinul virtual al CEC Bank. Cei interesaţi pot accesa creditul de nevoi personale de până la 90.000 de lei în doar câteva minute, de pe calculator, telefon sau tabletă, fără drumuri la bancă, potrivit unui comunicat de presă al Cec Bank.

"În ziua de azi, ne uităm la filme online, ne facem cumpărăturile online, putem să comandăm un taxi sau să ne rezervăm vacanţa online. Şi în zona serviciilor bancare, trebuie să oferim clienţilor o experienţă digitală la fel de bună. După lansarea conturilor online, CEC Bank continuă procesul de transformare şi modernizare, cu lansarea creditului de consum online. Vom continua eforturile de digitalizare şi vom aduce mai multe produse şi servicii bancare în zona digitală, inclusiv pe segmentul IMM-urilor. În acelaşi timp, credem în puterea unui model hibrid, în care canalul online vine în completarea reţelei de unităţi CEC Bank, cea mai mare din România", a declarat Bogdan Neacşu, director general al CEC Bank.

Pentru lansarea creditului de nevoi personale online, CEC Bank a colaborat cu start-up-ul românesc, FintechOS şi cu compania de consultanţă Deloitte. În cadrul platformei CEC_IN, sunt folosite o serie de tehnologii inovative cum ar fi recunoaşterea automată a datelor (OCR), preluarea automată a acestora în sisteme şi recunoaştere facială, precum şi un modul automat de analiză şi decizie.

Creditul de nevoi personale online se acordă pe baza unui flux simplificat care durează doar câteva minute: clientul selectează suma dorită, oferă informaţii despre situaţia financiară şi statutul profesional şi îşi introduce datele de identificare, verificarea şi confirmarea informaţiilor introduse realizându-se printr-un apel video. Verificarea eligibilităţii, inclusiv interogarea veniturilor la ANAF şi a istoricului de creditare, se realizează automat, iar acordurile din partea clientului sunt semnate electronic. În cazul unui răspuns pozitiv, contractul se generează pe loc şi este semnat tot electronic.

După semnarea contractului, suma este virată în contul curent de la CEC Bank. Clienţilor noi, banca le oferă în mod gratuit, pe toată durata creditului, pachetul de cont curent "Bun venit" astfel încât creditul poate fi obţinut printr-un parcurs 100% online, fără niciun drum la bancă. Pachetul "Bun Venit" include un cont curent în lei - în care se va vira contravaloarea creditului, un card de debit VISA în lei (transmis la adresa de corespondenta indicata pe fluxul de aplicare) şi acces la Mobile Banking.

CEC Bank oferă creditul de nevoi personale 100% online de până la 90.000 de lei, pe o perioadă de maxim 5 ani, cu dobândă fixă de 10,40% pe an (fără condiţii de încasarea venitului prin CEC Bank). În cazul unui credit de 45.000 de lei, pe 5 ani, rata lunară se ridică la 985 de lei, iar DAE este de 11,9%.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Constat ca CEC Bank vine tare din urma si a depasit la capitolul produse & servicii online mai multe banci autohtone sau bancile cu capital francez sau austriac! Felicitari si tineti-o tot asa!

    P.S. Aveti cel mai tare card de credit din piata! Bravo! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

04 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8784
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0503
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.3880
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6437
Gram de aur (XAU)Gram de aur223.2049

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
HackITall2
Women Professionals in the Automotive Industry
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro