Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

CEC Bank majorează dobânzile depozitelor în lei cu rată fixă, deschise digital

E.O.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări /

CEC Bank majorează dobânzile depozitelor în lei cu rată fixă, deschise digital

CEC Bank a majorat dobânzile aferente depozitelor în lei cu rată fixă, deschise în mod digital, după cum au anunţat reprezentanţii băncii. Aceştia precizează, într-un comunicat: "CEC Bank anunţă acordarea unui bonus de dobândă de 0,10 pp la depozitele în lei pentru persoane fizice şi juridice, cu rată fixă a dobânzii, constituite prin intermediul canalelor alternative ale băncii: Internet Banking, Mobile Banking şi Phone Banking".

Laurenţiu Mitrache, Director general - Preşedinte al Comitetului de Direcţie al CEC Bank, subliniază: "Prin acest demers, ne dorim să impulsionăm migrarea clienţilor către mediul digital, un mediu care asigură o experienţă îmbunătăţită, în condiţii de siguranţă şi rapiditate a operaţiunilor bancare la distanţă, graţie celor mai noi şi moderne tehnologii implementate de bancă".

Conform comunicatului băncii, depozitele la termen cu rată fixă a dobânzii, în lei, beneficiază de dobânzi de până la 4,10% în cazul depozitelor pentru persoane fizice constituite pe 36 luni şi de până la 2,10% în cazul depozitelor pentru persoane juridice constituite pe 12 luni. Sumele sunt garantate, conform legii, de Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS