CEC Bank oferă credite prin programele Student Invest şi Family Start

G.D.
Bănci-Asigurări / 7 noiembrie 2022

CEC Bank oferă credite prin programele Student Invest şi Family Start

CEC Bank primeşte de azi cereri pentru credite în cadrul programelor Student Invest şi Family Start, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, prin cele două programe guvernamentale se pot obţine finanţări de până la 50 000 lei (Student Invest), respectiv 75 000 lei (Family Start) cu garanţii de stat şi dobânzi şi comisioane subvenţionate.

După aprobarea creditului, sumele pot fi utilizate pe baza documentelor justificative prezentate de client. Durata maximă a creditelor Family Start şi Student Invest este până la 10 ani, cu perioadă de graţie până la 5 ani.

Prin Programul Student Invest, tinerii, cu vârste cuprinse între 18 şi 31 de ani neîmpliniţi, care sunt cuprinşi în instituţiile de învăţământ pot obţine credite de nevoi personale pentru plata taxelor de şcolarizare, plata căminului sau a chiriei sau chiar avans pentru locuinţă. Dobânda şi comisioanele de analiză, precum şi comisioanele de gestiune a garanţiilor sunt subvenţionate integral de către stat. Pentru un credit de 50 000 lei, pe 10 ani, rata lunară se ridică la 417 lei, în condiţiile utilizării integrale a sumei de la început. Clientul va rambursa doar suma împrumutată, fără costuri suplimentare. Creditele pot fi accesate şi de cei care nu sunt salariaţi, cu condiţia existenţei unui codebitor.

Prin Programul Family Start tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 45 de ani neîmpliniţi care îşi intemeiază o familie pot obţine credite de nevoi personale pentru evenimentele importante din viaţa familiei, cum ar fi nunta sau botezul, educaţia şi creşterea copiilor, achitarea avansului pentru o maşină de familie. Comisioanele de analiză a creditului şi gestiune a garanţiilor sunt subvenţionate de stat, precum şi 75% din dobândă, astfel că singurul cost suportat de clienţi va fi 25% din dobânda (IRCC +4%/an). În cazul unui credit de 75 000 lei pe 10 ani, utilizat integral la semnarea contractului, rata lunară se ridică la 691 lei, iar costul total al creditului la 82 892 lei, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Am vârsta de 45 de ani mai pot lua credit pt renovarea unui Ap va multumesc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

02 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9024
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4632
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9026
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4966
Gram de aur (XAU)Gram de aur280.1298

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro