Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”

CEC Bank şi Transfer Rapid extind serviciul de transfer al banilor

I.T.
Bănci-Asigurări /

CEC Bank şi Transfer Rapid extind serviciul de transfer al banilor

CEC Bank şi Transfer Rapid anunţă extinderea la nivel naţional a serviciului de transfer de bani utilizat de peste 1,2 milioane de români din străinătate, potrivit unui comunicat al băncii.

Noul serviciu de transfer naţional de bani, disponibil în peste 1.000 de unităţi CEC Bank din întreaga ţară, se adresează atât clienţilor, cât şi non-clienţilor băncii.

Se pot transferă instant sume de bani în lei şi în euro, prin depunere de numerar la oricare unitate CEC Bank. Sumele de bani trimise pot fi ridicate de către beneficiari în oricare unitate CEC Bank sau prin intermediul reţelei de bancomate a băncii, disponibilă 24/7.

"Prin lansarea serviciului de transfer naţional de bani ne dorim să extindem portofoliul de produse şi servicii CEC Bank, oferind tuturor românilor, din ţară sau de peste hotare, o soluţie de transfer rapidă, sigură şi accesibilă", a declarat Laurenţiu Mitrache, director general - Preşedinte al Comitetului de Direcţie al CEC Bank, potrivit comunicatului.

Serviciul a fost premiat de către Comisia Europeană prin Certificat de Excelenţă, pentru retragerea remitenţelor de la ATM.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS