Abonament gratuit
Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”

Cefin Trucks integrează servicii aftersales pentru vehicule comerciale uşoare Ford

I.A.
Companii /

Cefin Trucks integrează servicii aftersales pentru vehicule comerciale uşoare Ford

Cefin Trucks, centru de reparaţii vehicule comerciale din Bucureşti, cu peste 20 de ani de experienţă în reparaţii pentru camioane şi remorci, reparaţii complexe de mecanică, electrică şi tinichigerie pentru toate tipurile de vehicule şi semiremorci, devine şi service autorizat pentru Ford vehicule comerciale uşoare, se arată într-un comunicat al entităţii remis Redacţiei.

Stefano Albarosa, fondator şi CEO Cefin Trucks, a declarat: "Ne bucurăm că am reuşit să păstrăm promisiunea către partenerii nostri, chiar şi în această perioadă dificilă pe care o traversăm cu toţii, aceea de a extinde serviciile de reparaţii Cefin Trucks în noi centre din ţară dar si către clienţii Ford LCV. Investim permanent în organizaţia noastră, atât în oameni şi sisteme integrate, în zona de vânzări, cât şi în dezvoltarea reţelei de service. Cred cu tărie în valoarea adăugată a serviciilor integrate, precum servicii post-vânzare la cele mai înalte standarde".

La rândul său, Ionel Bălaşa - Aftersales Director Cefin Trucks, a precizat: "Considerăm o oportunitate integrarea în activitatea de service Cefin Trucks a serviciilor de reparator autorizat pentru vehicule comerciale uşoare Ford. Cu peste 20 de ani de experienţă în reparaţii pentru camioane şi remorci (...) şi cu peste 7.500 de ore de manoperă facturate clienţilor noştri de o echipă de peste 90 de tehnicieni specializaţi, avem expertiză şi toate instrumentele necesare şi pentru a dezvolta această divizie de service dedicată Ford LCV. Ne dorim să devenim un partener de încredere pentru companiile ce deţin în flota lor şi vehicule comerciale Ford Transit".

La începutul anului, Cefin Trucks anunţa ca obiectiv extinderea portofoliului de servicii ce aduc plus valoare clienţilor săi, printre acestea aflându-se şi un plan de a dezvolta reţeaua de service-uri autorizate la cele mai înalte standarde şi o reţea multimarcă de top în cooperare cu partenerii de service.

Cefin Trucks anunţă astfel completarea reţelei sale de service cu un set complet şi competitiv de servicii post-vânzare, prin cele 19 centrele din Bucureşti, Braşov, Deva, Arad, Constanţa, Craiova, Bacău, Suceava, Baia Mare, Oradea, Timişoara, Sibiu, Odorheiu Secuiesc, Cluj, Piteşti, Ploieşti, Galaţi, Turda şi Piatra Neamţ.

Începând cu luna aprilie, Cefin Trucks asifgură şi integrarea serviciilor de reparaţie Ford LCV în sediul central din Autostrada Bucuresti-Pitesti.

Cefin Trucks a atins în 2019 o cifră de afaceri de 60 de milioane de Euro, cu activităţile sale de vânzare şi service, faţă de 43 de milioane de Euro în 2018.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie