Centru medical de permanenţă într-un fost punct termic, la Galaţi

ANA FELEA
Miscellanea / 27 octombrie

Centru medical de permanenţă într-un fost punct termic, la Galaţi

Primăria municipiului Galaţi va amenaja un nou centru medical de permanenţă într-un fost punct termic din cartierul Micro 20. Anunţul a fost făcut chiar de reprezentanţii Primăriei care au informat că decizia a fost luată după ce primele două astfel de centre s-au dovedit de succes, înregistrând până acum aproape 40.000 de prezentări ale pacienţilor.

"Pentru realizarea noului centru de permanenţă, pe strada Furnaliştilor, care să asigure asistenţa medicală primară şi de urgenţă în afara programului cabinetelor medicilor de familie, în weekend şi în zilele cu sărbători legale, a fost lansat în licitaţie contractul privind achiziţia proiectării şi execuţiei lucrărilor. Sunt prevăzute lucrări de compartimentare a punctului termic (SC38) astfel încât să fie amenajate spaţii pentru sală tratament, sală aşteptare, cabinete consultaţie, cameră gradă, punct recoltare probe, grup sanitar şi vestiar. De asemenea, se vor executa lucrări de reparaţii la faţadă, refacere a finisajelor interioare şi exterioare, reabilitare a instalaţiilor sanitare, iluminat, montare a unei centrale de termice, de relocare a conductei de apă rece din incinta punctului termic. Se va realiza şi o rampă de acces pentru persoanele cu dizabilităţi", se arată în comunicatul emis de Primăria Galaţi.

Valoarea estimată a contractului lansat în licitaţie este de 1.234.617,75 lei fără TVA, iar data limită pentru depunerea ofertelor este de 12 noiembrie 2021. Durata de realizare a lucrărilor va fi de şase luni.

Primăria municipiului Galaţi a înfiinţat deja două centre medicale de permanenţă care s-au dovedit un real sprijin pentru gălăţeni. Este vorba despre Centrul de permanenţă nr. 1, situat pe str. Drumul Viilor nr. 14, Bl. J4, parter, ce funcţionează din 18 septembrie 2017, şi de Centrul de permanenţă nr. 2 "Sfântul Luca", situat în Cartierul Mazepa II, str. Ovidiu nr. 10-12 (Parohia "Sfinţii Trei Ierarhi") ce funcţionează din 17 septembrie 2020.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
GRAMPET GROUP
ALPHA BANK
ifep.ro
UNNPR
Hidroelectrica

Curs valutar BNR

07 Dec. 2021
Euro (EUR)Euro4.9485
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3946
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7550
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8231
Gram de aur (XAU)Gram de aur251.5919

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
croco.ro
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro