Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

"Cerberus" investeşte 605 milioane de dolari în "Avon"

ALINA VASIESCU
Ziarul BURSA #Internaţional /

"Cerberus" investeşte 605 milioane de dolari în "Avon"

Fondul de investiţii "Cerberus Capital Management" LP cumpără 80% din operaţiunile derulate de "Avon Products" Inc. în America de Nord şi încă 17% din compania-mamă, pe 605 milioane de dolari.

Producătorul american de cosemtice a anunţat, ieri, că suspendă dividendul, alegând, în schimb, să reinvestească în afacerile sale.

Tranzacţia, care a fost aprobată de board-ul "Avon", va susţine concentrarea societăţii pe pieţele internaţionale şi va redresa operaţiunile acesteia în America de Nord.

"Infuzia de capital de la Cerberus, împreună cu suspendarea dividendului şi alte măsuri de eficientizare a operaţiunilor ne vor aduce flexibilitatea financiară necesară implementării planurilor operaţionale şi de capital care susţin pe deplin afacerile noastre internaţionale", a declarat directorul executiv al "Avon", Sherilyn McCoy, adăugând că va lansa în luna ianuarie planul său de creştere a companiei.

În urma tranzacţiei, "Cerberus" obţine trei locuri în board-ul de directori al "Avon" şi va putea numi doi noi directori independenţi.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS