Crypto

Cetăţenii din Bucureşti se pot programa la vaccinare şi în judetul Ilfov, unde sunt disponibile 7.397 locuri libere

J.P.
Miscellanea / 16 ianuarie

Cetăţenii din Bucureşti se pot programa la vaccinare şi în judetul Ilfov, unde sunt disponibile 7.397 locuri libere

Cetăţenii din Bucureşti se pot programa la vaccinare şi în judetul Ilfov, unde în prezent sunt disponibile 7.397 locuri, conform unui comunicat de presă al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva Covid-19.

În Bucureşti sunt deschise publicului pentru programare 7 centre de vaccinare având disponibile 25 de cabinete şi o capacitate zilnică de vaccinare a 1.500 de persoane cu prima doză şi cu rapel. La nivel naţional, sunt disponibile 192 de centre de vaccinare, cu 304 cabinete şi o capacitate zilnică de vaccinare de 18.240 de persoane cu prima doză dar şi cu rapel.

Suplimentar, 60 de centre, cu 84 de puncte de vaccinare sunt organizate de Ministerul Apărării Naţionale (MApN), iar 39 de centre, cu 45 de puncte de vaccinare, de Ministerul Afacerilor Interne (MAI). Acestea asigură vaccinarea personalului din reţeaua proprie, conform Etapei a II-a din Strategia naţională privind vaccinarea împotriva COVID-19 în România.

Cetăţenii din Bucureşti au posibilitatea să se programeze la vaccinare şi în centrele de vaccinare disponibile la nivelul judeţului Ilfov, unde sunt disponibile 7.397 locuri libere; 9.300 locuri de vaccinare au fost deja ocupate din cursul zilei de ieri.

În România, alocarea dozelor de vaccin se realizează conform calendarului de livrare pus la dispoziţie de firma producatoare, sens în care, săptămânal, ţara noastră primeşte tranşele de vaccin necesare imunizării populaţiei. Pe măsură ce acestea ajung în România, aplicaţia se actualizează şi permite continuarea procesului de programare pentru categoriile populaţionale aflate în etapa curentă. Totodată, pentru gestionarea în condiţii optime de siguranţă a procesului de vaccinare, numărul centrelor de vaccinare active alocate populaţiei va fi suplimentat, gradual şi eficace, în concordanţă cu volumul solicitărilor populaţiei eligibile.

Opinia Cititorului ( 3 )

 1. China has slammed the US media for its silence over the deaths of 23 Norwegian elderly patients who were vaccinated with Pfizer-BioNTech vaccine.

  Twenty-three elderly Norwegian people died after receiving Pfizer vaccines and the country has launched a detailed investigation into the fatalities that have shocked the world.  

  Thirteen of them have been assessed and common side effects may have contributed to severe reactions in them, according to the Norwegian Medicines Agency.  

  Agentia Medicamentului din Norvegia a anuntat cele 23 de decese. Autopsiile deja facute confirma ca decesele sunt cauzate de efectele secundare ale vaccinului. Dar mass-media occidentala si cea romaneasca nu vor sa comenteze aceste decese. Sunt complice. 

  1. ma rog pentru sufletele tuturor batranilor care vor muri in urma si datorita vaccinarii.

  L-am ascultat pe Arafat, n-au nicio logică băieții ăștia. Daca au un plan, cu niste termene, trebuiau să se asigure din start că au suficiente doze de vaccin. Altfel, utilitatea unor targeturi nu-si mai are rostul. Cum drku sa susții că vrei sa vaccinezi 10 milioane de daci liberi până în septembrie, dacă in prezent se fac 1000 de vaccinuri pe zi din lipsa doze, lipsa centre, lipsa medici, lipsa încredere etc???

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

01 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0456
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4299
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6469
Gram de aur (XAU)Gram de aur227.1710

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro