CFR a desemnat ofertele câştigătoare pentru lucrări de întreţinere şi reparaţii pentru loturile Galaţi şi Constanţa

S.B.
Companii / 3 august

CFR a desemnat ofertele câştigătoare pentru lucrări de întreţinere şi reparaţii pentru loturile Galaţi şi Constanţa

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a desemnat ofertele câştigătoare în valoare totală de 192,195 milioane lei, fără TVA, pentru loturile Galaţi şi Constanţa, în cadrul procedurii de licitaţie lucrări de întreţinere şi reparaţie a trecerilor la nivel cu calea ferată (8 loturi), informează Agerpres.

Sursa de finanţare este asigurată din fonduri de la Bugetul de Stat.

Conform CFR SA, pentru Lotul 7 - Lucrări de întreţinere şi reparaţie a trecerilor la nivel cu calea ferată pe raza Sucursalei Regionale CF Galaţi şi Lotul 8 - Lucrări de întreţinere şi reparaţie a trecerilor la nivel cu calea ferată pe raza Sucursalei Regională CF Constanţa ofertele desemnate câştigătoare sunt ale aceleiaşi companii: Arcada Company. Pentru fiecare dintre cele două loturi, valoarea acordului cadru este 96,097 milioane lei, fără TVA, iar durata de 4 ani.

"Scopul lucrărilor de întreţinere şi reparaţie a trecerilor la nivel cu calea ferată este înlocuirea elementelor componente ale trecerii la nivel şi ale suprastructurii căii, în vederea eliminării restricţiilor de viteză şi aducerii liniei în parametrii de exploatare proiectaţi, lucrări care vor contribui în mod direct la creşterea gradului de confort şi de siguranţă pentru transportul feroviar şi, implicit, pentru transportul rutier, prin realizarea inclusive a planeităţii zonei carosabile a trecerilor la nivel cu calea ferată", se menţionează în comunicat.

Conform sursei citate, luni, 1 august, CFR SA a anunţat ofertele desemnate câştigătoare pentru loturile 3 (Timişoara), 4 (Cluj) şi 6 (Iaşi), cu o valoarea financiară totală de 291,392 milioane lei, fără TVA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

12 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.8909
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7450
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0380
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7696
Gram de aur (XAU)Gram de aur272.6466

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro