CFR:Evaluarea ofertei depuse la licitaţia pentru modernizarea liniei ferate Bucureşti - Giurgiu a fost prelungită

S.B.
Miscellanea /

Evaluarea ofertei depuse la licitaţia pentru modernizarea liniei ferate Bucureşti - Giurgiu a fost prelungită

CFR SA a decis prelungirea etapei de evaluare a ofertei depuse la procedura de licitaţie pentru modernizarea liniei de cale ferată între Bucureşti şi Giurgiu, informează Agerpres.

"Etapa de evaluare a ofertei depuse la procedura de licitaţie pentru obiectivul 'Modernizarea liniei CF Bucureşti Nord - Jilava - Giurgiu Nord - Giurgiu Frontiera, Lot 1: Redeschiderea circulaţiei feroviare pe podul peste râul Argeş, între Vidra şi Comana' a fost prelungită, deoarece ofertantul nu a depus toate documentele necesare, şi anume caziere judiciare şi documentele suport care sa susţina cerinţele DUAE, conform cerinţelor de clarificare ale comisiei, documente fără de care procedura de evaluare nu poate înainta", potrivit CFR SA.

Potrivit sursei citate, reprezentanţii comisiei de licitaţie a CFR SA au finalizat etapa de evaluare financiară pentru care a fost emis avizul pozitiv ANAP, se precizează în comunicat.

CFR SA aşteaptă ca ofertantul să depună în perioada următoare cazierele judiciare şi documentele justificative ce susţin DUAE, conform solicitărilor de clarificări ale comisiei de licitaţie, astfel încât toate cerinţele legale pentru finalizarea procedurii de licitaţie pentru acest obiectiv să fie respectate, menţionează CFR SA.

În conformitate cu prevederile legislaţiei achiziţiilor publice, procedura se finalizează după verificarea documentelor ce susţin DUAE şi după emiterea raportului, conform CFR SA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
elco

Curs valutar BNR

02 Dec. 2020
Euro (EUR)Euro4.8721
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0434
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4931
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3981
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.9394

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
hygienium.com
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie