Abonament gratuit
EDUCAŢIA 2020

CFR SA a demarat prima etapă pentru modernizare Gării de Nord Bucureşti

A.I.G.
Miscellanea /

CFR SA a demarat prima etapă pentru modernizare Gării de Nord Bucureşti

Compania Naţională de Căi Ferate CFR şi Consis Proiect au semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate, prima etapă a programului de modernizare a Gării de Nord Bucureşti, contractul fiind în valoare de 11,3 milioane lei, fără TVA, potrivit News.ro.

CFR arată într-un comunicat: "Studiul de fezabilitate pentru obiectivul de investiţii Modernizarea, consolidarea şi reabilitarea staţiei CF Gara de Nord Bucureşti are ca principal scop identificarea şi prezentarea unei soluţii optime de modernizare a staţiei, cu impact direct în creşterea calităţii serviciilor oferite călătorilor şi a siguranţei în exploatare. Din punct de vedere tehnico-economic, studiul de fezabilitate va analiza cu prioritate transformarea obiectivului într-un nod feroviar european şi centru multimodal public, prin modernizarea, consolidarea şi reabilitarea actualei staţii de cale ferată". CFR informează faptul că principalele obiective ale proiectului sunt regenerarea urbană a zonei, modernizarea clădirilor şi al echipamentului de telecomunicaţii, adăugarea facilităţilor pentru persoane cu dizabilităţi şi înlocuirea tuturor tipuri de instalaţii.

Reprezentanţii companiei spun că, după finalizarea, predarea şi aprobarea studiului de fezabilitate, compania va lansa procedura de licitaţie pentru elaborarea proiectului tehnic şi execuţia lucrărilor de modernizare a Gării de Nord Bucureşti.

Acesta are durata de implementare de 6,6 luni şi este finanţat din fonduri nerambursabile, în cadrul programului POIM 2014-2020.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

07 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8375
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0949
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4794
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3607
Gram de aur (XAU)Gram de aur271.0003

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie