Chain IQ Group lansează un program global de titluri de participare pentru angajaţi

S.B.
Companii / 6 iunie

Chain IQ Group lansează un program global de titluri de participare pentru angajaţi

Chain IQ Group lansează un program de participare pentru angajaţi, prin care permite angajaţilor săi din întreaga lume să achiziţioneze titluri de participare (PS Shares).

Cu ocazia celei de-a 9-a aniversări de la înfiinţarea Chain IQ Group, începând cu luna mai 20203 angajaţi ai companiei din întreaga lume pot deveni co-investitori printr-un plan dedicat de participare a angajaţilor (Employee Share Participation Plan / ESPP).

Odată cu lansarea programului ESPP, Chain IQ recunoaşte contribuţiile valoroase ale angajaţilor săi şi doreşte să alinieze şi mai bine interesele acestora cu succesul pe termen lung al companiei. În plus, prin acest demers se va întări un sentiment de apartenenţă şi colaborare transfrontalieră.

Prin crearea unui mediu mai inclusiv şi mai motivant, ESPP-ul recent lansat combină recompense pe termen scurt şi pe termen lung. Participanţii vor primi dividende în numerar în concordanţă cu acţionarii existenţi ai Chain IQ, beneficiind totodată şi de potenţiale câştiguri de capital odată cu evoluţia valorii companiei în timp. Programul este accesibil la nivel global şi este disponibil angajaţilor Chain IQ cu contract de muncă permanent, pe perioadă nedeterminată. Nu va exista o piaţă secundară pentru titlurile de participare, deoarece Chain IQ este obligată să cumpere titlurile de participare de la angajaţii care părăsesc compania, iar aceştia sunt, la rândul lor, obligaţi să vândă titlurile la momentul plecării din companie.

"Sunt foarte încântat, alături de acţionarii noştri fondatori, să lansăm această iniţiativă importantă, care îi invită pe toţi angajaţii noştri să devină co-investitori în Chain IQ. Ca antreprenor, sunt un susţinător declarat al conceptului de a permite angajaţilor să devină parte din povestea noastră de succes şi de a le permite să beneficieze de munca şi investiţia lor în companie", declară fondatorul şi preşedintele executiv al companiei, Claudio Cisullo.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
Apanova
hidroelectrica.ro
asbis.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9743
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7112
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1393
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7209
Gram de aur (XAU)Gram de aur287.0737

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
roenergy.eu
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb