Chimcomplex anunţă tranziţia CEO-ului Tivadar Runtag

Piaţa de Capital / 17 septembrie

Chimcomplex anunţă tranziţia CEO-ului Tivadar Runtag

Consiliul de Administraţie Chimcomplex anunţă astăzi că a stabilit împreună cu Tivadar Runtag tranziţia acestuia de pe poziţia de CEO Chimcomplex pe o poziţie nouă în cadrul grupului, conform unui comunicat remis redacţiei.

Tivadar Runtag îşi va înceta mandatul de director general al Chimcomplex începând cu mijlocul lunii martie 2022. Acesta urmează apoi să preia în cadrul grupului de companii Chimcomplex o nouă poziţie de coordonare a proiectelor şi investiţiilor în eficienţă energetică şi reciclare, respectiv reducerea amprentei ecologice.

"În numele întregului consiliu de administraţie, vreau să-i mulţumesc domnului Tivadar Runtag pentru conducerea sa într-o perioadă istorică de transformare. Am convenit cu acesta să planificăm predarea până la mijlocul lunii martie 2022. Grupul de companii Chimcomplex este într-o puternică dezvoltare, dar priveşte cu deosebită atenţie şi tratează cu mare responsabilitate tranziţia către o industrie verde. Abilităţile şi experienţa domnului Runtag sunt în sinergie pentru a coordona această nouă direcţie. Consiliul este încrezător că Chimcomplex este pe drumul cel bun. Rezistenţa şi puterea dovedite în special în timpul pandemiei, combinate cu profit continuu şi generarea de numerar oferă o bază solidă pentru viitor.", a declarat Ştefan Vuza, preşedintele Consiliului de Administraţie.

Tivadar Runtag: "De la preluarea mandatului de CEO Chimcomplex, principalul meu interes a fost dezvoltarea durabilă - să adaugăm valoare resurselor naturale ale României şi să reducem amprenta de carbon. La început a trebuit să abordăm problemele urgente; să integrăm fluxul de producţie al celor două platforme din Borzeşti şi Râmnicu Vâlcea, să îmbunătăţim rezultatele financiare ale companiei şi să înfruntăm "noua realitate" declanşată de Covid-19. Am reuşit această schimbare cu succes. Avem la dispoziţie o echipă de conducere executivă competentă şi un consiliu de administraţie care o susţine. Astfel că eu voi avea ocazia să mă ocup mai puţin de managementul operativ şi să mă concentrez asupra celui mai important obiectiv strategic: de a integra grupul Chimcomplex în economia circulară europeană, pentru a crea valoare mai mare şi a reduce amprenta ecologică. Am început deja să investim în eficienţă energetică şi reciclare, dar mai este un drum lung de parcurs. Va fi o călătorie frumoasă şi aştept cu nerăbdare să o fac ca parte din aceste proiecte."

Chimcomplex Borzeşti (CHOB), este cea mai mare companie listată pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti. Pentru a doua jumătate a anului 2021, compania estimează consolidarea rezultatelor pozitive de la 30 iunie 2021 şi continuarea implementării strategiei agreate.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Nu-mi miroase a bine dle Runtag! Sunteți un administrator grozav dar Vuza are obiceiul de a da în judecată pe foștii directori! Așa e el ! Sper să fiți o excepție!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Sănătate şi FARMA - Sistemul sanitar, sub valul al IV-lea”
Dtlawyers
BTPay
Apanova

Curs valutar BNR

15 Oct. 2021
Euro (EUR)Euro4.9484
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2646
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.6171
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8523
Gram de aur (XAU)Gram de aur244.4451

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

eximbank.ro
certificateorigine.ro
gerocossen.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
invietraditia.ro
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro