Abonament gratuit

Chimcomplex câştigă procesul cu SIF Moldova privind majorarea capitalului social

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Tribunalul Bacău a respins solicitarea SIF2 Moldova de anulare a deciziei acţionarilor Chimcomplex (CHOB) de majorare a capitalului social, din 14 martie, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Decizia poate fi atacată cu apel, în termen de 30 de zile.

În martie, acţionarii CHOB au decis anularea deciziei AGA din 6 ianuarie 2014, privind majorarea capitalului de la 162,87 milioane de lei, la maxim 342,87 milioane de lei şi au aprobat o nouă majorare a capitalului, de la 162,87 milioane de lei, la 303,87 milioane de lei, prin aport în numerar, la preţul de 1,26 lei/acţiune, în termenul de preempţiune.

Tot atunci, acţionarii "Chimcomplex" au aprobat participarea la procesul de achiziţionare a combinatului chimic Oltchim, singur sau în asociere cu potenţiali investitori. Atunci, AGA a decis atragerea unor împrumuturi de până la 95 de milioane de euro, pentru completarea sumei necesare achiziţiei "activelor Oltchim şi/sau a părţilor sociale ale Oltchim SPV".

Combinatul chimic Oltchim are un singur investitor serios interesat de preluarea activelor, care este Chimcomplex, companie controlată de omul de afaceri Ştefan Vuza şi care urmează să depună, până la finalul acestui luni, o ofertă pentru a participa la licitaţia privind vânzarea combinatului, au declarat recent, surse apropiate negocierilor, citate de News.ro. Oltchim a anunţat că va schimba metoda de privatizare şi se va vinde pe bucăţi.

Opinia Cititorului ( 4 )

 1. La mai multe!

  1. Cine este acest dutescu?

   Cine este acest doros?

   )))))))))------- 

   Vor vedea sediul sifului doar pe dinafara

  Chimcomplex trebuia sa deruleze un program de rascumparare actiuni, de aproape 4 luni de zile. Ce face, doarme?

  ASF-ul, nu te autosesizezi? 

  Cantitatea de actiuni zilnica de rascumparat e mica dar, cu toate acestea, nici nu au inceput rascumpararea.

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie