Ciclism, suspendări pentru oficialii care au făcut scandal

O.D.
Sport / 29 iunie

Ciclism, suspendări pentru oficialii care au făcut scandal

Directorii sportivi Viorel Grosu, de la ACS Olimpic Zărneşti, şi Georgios Georgiadis, de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua, au fost suspendaţi câte 60 de zile de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Ciclism, după incidentele în care au fost implicaţi în timpul Campionatului Naţional de şosea şi paraciclism.

"Conform cu Art. 2.2.038 şi 2.2.039 din Regulamentul UCI, Art. 2.1 şi 2.2 din Codul Etic UCI, Art. 23.5.2 şi 25.3 din Regulamentul de Ordine Interioară al FRC valabil de la data de 29.06.2020, Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Ciclism hotărăşte: cu începere din data de 28.06.2022 suspendare pentru 60 (şaizeci) zile a licenţei Georgios Georgiadis - Sports Director CSA Steaua Bucureşti şi interdicţie de a participa în această perioadă la orice competiţie de ciclism din Calendarul Federaţiei Române de Ciclism; cu începere din data de 28.06.2022 - suspendare pentru 60 (şaizeci) zile a licenţei Grosu Viorel Florin Sports Director ACS Olimpic Zărneşti şi interdicţie de a participa în această perioadă la orice competiţie de ciclism din Calendarul Federaţiei Române de Ciclism; avertisment scris Grosu Corina Claudia - Team Manager ACS Olimpic Zărneşti", se menţionează în soluţia Comisiei de Disciplină publicată pe site-ul oficial al FRC.

Comisia a luat aceste decizii în baza informaţiilor apărute în spaţiul public, dar şi în urma sesizărilor primite de la Colegiul Central al Arbitrilor (Raport de Cursa, declaraţii arbitri, filmări, etc.).

În timpul Campionatul Naţional de şosea şi paraciclism 2022, reprezentanţii clubului ACS Olimpic Zărneşti, Viorel Florin Grosu şi Corina Claudia Grosu, părinţii ciclistului Eduard Grosu, au avut un conflict cu directorul sportiv al CSA Steaua, Georgios Georgiadis. Viorel şi Corina Grosu au folosit limbaj vulgar în mai multe rânduri la adresa reprezentantului grupării bucureştene. De asemenea, aceştia l-au şicanat pe Georgios Georgiadis, împiedicându-l să realizeze depanarea tehnică a sportivul său, Cristian Răileanu.

Conform presei sportive, tot în timpul CN de şosea, a avut loc şi un incident auto, Georgios Georgiadis lovind intenţionat maşina lui Viorel Florin Grosu. Acest incident va fi soluţionat de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Harghita.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

18 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.8793
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8008
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0325
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7839
Gram de aur (XAU)Gram de aur272.7882

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro