Ciclismul autohton are probleme cu conducerea

O.D.
Sport / 1 martie 2023

Ciclismul autohton are probleme cu conducerea

Federaţia Română de Ciclism a rămas fără conducerea aleasă pe 19 iunie 2021 cu prilejul unei Adunări Generale Extraordinare, în urma admiterii unui apel din partea unui club.

Curtea de Apel Bucureşti, în decizia sa definitivă din 23 februarie, a admis în parte cererea de apel şi a anulat Hotărârea Adunării Generale Extraordinare a Federaţiei Române de Ciclism din data de 19 iunie 2021.

Secretarul general al federaţiei, Mihai Rusu, a precizat pentru că ''momentan federaţia nu mai are conducere''.

''Lucrăm la o soluţie legală să convocăm Adunarea Generală de alegeri. Momentan nu pot spune mai mult pentru că nu am primit încă motivarea decizie. Eu şi contabilul şef suntem singurii care au mai rămas din Consiliul Director. Ne aşteptăm acum ca Ministerul Sportului să nu ne mai finanţeze şi până la următoarea Adunare Generală să nu mai avem finanţare. Ne aşteptăm la asta, dar nu e nimic concret. Conform metodologiei, dacă nu ai avizul eliberat de minister, după Adunarea de alegeri, nu eşti eligibil pentru finanţare. În momentul de faţă suntem neeligibili. Vom fi nevoiţi să face pauză de o lună două, cât va fi cazul'', explicat Mihai Rusu.

Rusu a adăugat că Adunarea Generală de alegeri poate fi convocată cel mai repede în luna mai: ''Din punctul meu de vedere, o aAdunare de alegeri va putea avea loc la începutul lunii mai. Conform statutului, o Adunare Generală se convoacă cu o lună înainte, apoi până găsim o cale legală, mai durează termenul dintre convocare şi adunare''.

Sportivii şi loturile naţionale nu vor mai putea participa la competiţiile finanţate de Federaţia Română de Ciclism, dar vor putea concura la competiţiile organizate pe banii cluburilor sau ale privaţilor.

La Adunarea Generală din iunie 2021, Alex Ciocan a fost ales preşedinte, Carmen Băbăiţă şi Ştefan Leibner - vicepreşedinţi, iar Mariana Macovei, Bogdan Brânză şi Szabolcs Sebestyen au devenit membri ai Consiliului de Administraţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică”
APA NOVA
e-infra.ro
digi.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6402
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2278
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8856
Gram de aur (XAU)Gram de aur344.9150

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb