Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
Videoconferinţa “FONDURI EUROPENE”

CIEL România digitalizează gratuit Ministerul Muncii oferindu-i un soft de administrare personal şi salarizare în Cloud

J.P.
Miscellanea /

CIEL România digitalizează gratuit Ministerul Muncii oferindu-i un soft de administrare personal şi salarizare în Cloud

Producătorul de software, CIEL România, ajută instituţiile publice şi firmele publice şi private să facă un pas în plus spre digitalizare, oferindu-le acces gratuit într-un soft de salarizare în Cloud pentru a gestiona eficient, rapid şi fără erori documente şi date privind angajaţii, activitatea de muncă şi plata salariilor, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Instituţiile şi firmele care vor să folosească CIEL Salarii Cloud vor accesa aplicaţia prin creare de cont la https://cloud.ciel.ro/. Dezvoltat cu ajutorul tehnologiei Cloud, softul de salarizare nu necesită instalare, ci poate fi folosit de utilizator de oriunde şi oricând, de pe orice dispozitiv, PC, laptop, telefon sau tabletă, cu conexiune la Internet.

Roxana Epure, CEO CIEL România: "Înfruntăm toţi vremuri destul de dificile şi imprevizibile şi cred că este momentul să fim mai empatici, mai înţelegători, mai uniţi, şi la nivel personal, şi la nivel de business, şi să ajutăm, dacă putem, şi antreprenorii, şi angajaţii să reducă din cheltuieli şi să treacă mai uşor prin perioada de pandemie. Astfel, pentru că ne-a atras atenţia iniţiativa Ministrului Muncii de a digitaliza relaţiile de muncă şi pentru că misiunea noastră este să ajutăm companiile să îţi optimizeze activitatea prin tehnologie, vrem să accelerăm procesul de digitalizare în România. Oferim acces gratuit oricărei organizaţii, fie publică, fie privată, în softul de salarizare CIEL Salarii Cloud pentru a administra documentele angajaţilor şi plata salariilor. Trebuie doar să acceseze aplicaţia şi noi oferim tot sprijinul dacă este nevoie de informaţii suplimentare".

Softul CIEL Salarii Cloud este adaptat normelor legislative şi are numeroase funcţionalităţi care simplică munca utilizatorului, eliminând orice eroare de calcul. Pe lângă faptul că pot fi generate rapid documente necesare angajaţilor, cum ar fi adeverinţe de salariat, adeverinţe de venit, adeverinţe de concedii medicale, adeverinţe de sănătate, programul calculează automat salariile sau veniturile angajaţilor, în baza informaţiilor privind activitatea angajaţilor, cum ar fi pontaj, număr de ore lucrate, concediu de odihnă sau medical sau zile libere neplătite. De asemenea, în soft pot fi atribuite tichete de masă, tichete cadou şi alte tipuri de tichete, prime sau reţineri de venit.

Totodată, în programul de salarizare utilizatorii, atât specialistul responsabil cu salarizarea, cât şi managerii sau proprietarii companiilor, pot vedea în timp real statistici şi rapoarte privind evoluţia cheltuielilor salariale, pentru a-şi putea face planuri de recrutare şi creştere a echipei coerente şi fără risc.

Din punct de vedere tehnic, serverele Cloud oferă protecţie şi siguranţă totală datelor înregistrate în aplicaţie, iar automatizările reduc timpul de lucru şi elimină erorile în gestionarea salarizării. În ceea ce priveşte experienţa utilizatorului, structura meniului şi interfaţa modernă permit o nagivare intuitivă şi uşoară pentru a creşte productivitatea angajaţilor.

Pentru a susţine freelancerii şi micii antreprenorii, CIEL România a oferit tot timpul şi va continua să ofere acces gratuit într-un soft de emitere facturi, CIEL Facturare Free, disponibil tot în Cloud şi care poate fi folosit de pe orice dispozitiv conectat la Internet.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Nuclearelectrica

Curs valutar BNR

23 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1145
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5485
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3849
Gram de aur (XAU)Gram de aur252.5738

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie