Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

CIOLOŞ, LA CONVENŢIA NAŢIONALĂ: "Vrem să le propunem colegilor de la USR oameni care să susţină Alianţa"

M.I.
Politică /

Dacian Cioloş (Sursă foto: www.gov.ro)

Dacian Cioloş (Sursă foto: www.gov.ro)

Membrii Comitetului Naţional de Coordonare al Alianţei USR PLUS se vor reuni, luni, pentru a discuta, printre altele, despre definitivarea Comitetului Executiv, din care să facă parte oameni care vor să se implice politic, dar care nu sunt membri de partid, a anunţat, sâmbătă, preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, la Convenţia Naţională a partidului, informează Agerpres.

"Luni, o să avem o întâlnire a Comitetului Naţional de Coordonare al Alianţei, deci cele două Birouri Naţionale reunite, şi pentru acel Comitet Executiv care să asigure coordonarea executivă a Alianţei între două întâlniri ale Comitetului Naţional de Coordonare. Vrem să le propunem colegilor de la USR, să găsim pentru acel Comitet Executiv, oameni care vor să susţină Alianţa, care vor să se implice în activitatea Alianţei şi vor să susţină acest proiect politic şi care în momentul în de faţă nu sunt membri nici în PLUS, nu sunt membri nici în USR, dar vor să se implice politic", a precizat Cioloş.

Potivit sursei citae, Cioloş, a anunţat intenţia de a organiza un congres al diasporei în primăvara anului viitor.

"Dragi colegi din diasporă, avem nevoie de voi în organizarea alegerilor locale şi sperăm să fiţi alături de noi. Şi pentru ca lucrul acesta să se poată întâmpla şi să mai găsim o modalitate prin care să reconectăm diaspora la ceea ce se întâmplă în ţară, la iniţiativa unor colegi şi colege din diasporă (...), ne propunem în primăvara anului viitor să organizăm un prim congres al diasporei - PLUS. E un prim pas prin care, dincolo de ceea ce se întâmplă în partid şi ceea ce facem în ţară, să arătăm că problema e aceeaşi şi că România e una, indiferent unde locuiesc românii", a precizat Cioloş.

Delegaţii la Convenţia Naţională PLUS vor vota preşedintele partidului şi membrii Comisiei Naţionale de Integritate de Arbitraj.

De asemenea, vor fi votaţi membrii Comisiei de Cenzori, precum şi coordonatorii regionali din toată ţara.

Atribuţiile coordonatorilor regionali sunt, conform Statutului partidului, asigurarea colaborării şi schimburilor de experienţă dintre filialele judeţene PLUS din aceeaşi regiune, implementarea unitară la nivel regional a hotărârilor structurilor de conducere ale PLUS de la nivel naţional, precum şi reflectarea în politicile propuse de PLUS la nivel naţional a ideilor, propunerilor şi nevoilor identificate la nivel regional.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Vreau USR, vreau Diaspora, vreau prim-ministru,vreau,vreau...

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS