Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

CIOLOŞ ŞI BARNA: "Alianţa USR PLUS îl susţine pe Iohannis în turul al doilea"

I.A.
Politică /

Dacian Cioloş şi Dan Barna (Sursa foto: Twitter)

Dacian Cioloş şi Dan Barna (Sursa foto: Twitter)

Alianţa USR PLUS îl va susţine pe Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, au anunţat, luni, copreşedinţii Dacian Cioloş şi Dan Barna, informează Agerpres.

"Cred că nu este nicio surpriză că susţinerea noastră va merge către Klaus Iohannis. Sper să avem ocazia în perioada următoare pentru a consolida această susţinere, să avem o discuţie cu domnul Iohannis pentru a ne asigura că proiectul politic pe care domnia sa îl susţine este aliniat cu obiectivele noastre şi putem da acest semnal de capacitate de colaborare între proiectul pe care îl susţine Iohannis şi pe care îl susţinem noi", a spus preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, într-o conferinţă de presă.

Liderul USR, Dan Barna, a spus, la rândul său, că va recomanda susţinerea lui Klaus Iohannis.

"După cum ştiţi, în Parlamentul României USR şi în ultimul an Alianţa USR PLUS am fost cei mai activi şi mai dinamici contestatari ai PSD şi ai pesedismului. Nu se pune problema să putem acorda vreodată vot sau sprijin doamnei Dăncilă. Răspunsul este unul evident. Voi recomanda susţinătorilor mei să-l susţină pe Klaus Iohannis", a afirmat Barna.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Stim dle Ciolos ! Il susține- ti ! Bravo ! Adica m

    ...uite! Vanități din spuma marii si ne- ati oferit la pachet presedintele si primul- ministru si inca pe 10 ani Neapărat! Fara program,fara nimic. Johannis va castiga si cu voi si fara voi. Voi ,traseul lui Dan Diaconescu, ca partid.Acolo sunteti! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie