Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Ciprian Dascălu este noul economist şef al Băncii Comerciale Române

A.I.
Bănci-Asigurări /

Ciprian Dascălu este noul economist şef al Băncii Comerciale Române

Ciprian Dascălu va fi noul economist şef şi director de cercetare al Băncii Comerciale Române (BCR) începând cu 15 ianuarie, a anunţat, luni, instituţia, informează Agerpres.

Astfel, în vârstă de 40 de ani, Ciprian Dascălu lucrează în sistemul bancar din 2003, acumulând o experienţă consistentă în macro şi micro economie, pieţe financiare şi modele economice, dar şi în statistică, managementul riscului, retail & corporate banking.

Înainte de a se alătura echipei BCR, el a deţinut poziţia de economist şef al ING Bank România, începând cu 2015. Ciprian a mai ocupat funcţia de economist în Direcţia de Politici Monetare a BNR (2003-2006), Senior Trader la Millennium Bank (2007-2014), precum şi cea de Market Business Manager în cadrul trezoreriei Unicredit Tiriac Bank (2015).

Ciprian Dascălu a absolvit Facultatea de Finanţe & Bănci, din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti, urmată de un master DOFIN în domeniul financiar-bancar.

De asemenea, Ciprian Dascălu îi succede lui Horia Braun-Erdei, numit la 1 noiembrie 2019 preşedinte executiv (CEO) al Erste Asset Management România.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS