Revista BURSA Construcţiilor

CJ Sibiu investeşte 1,8 milioane de euro pentru doi kilometri de pistă pentru biciclete

A.P.
Miscellanea / 05 mai

CJ Sibiu investeşte 1,8 milioane de euro pentru doi kilometri de pistă pentru biciclete

Consiliul Judeţean Sibiu a lansat licitaţia pentru realizarea pistei de biciclete între localităţile Avrig şi Mârşa, de doi kilometri, o investiţie evaluată la peste 8,9 milioane de lei din bani europeni, informează un comunicat de presă citat de Agerpres.

"Consiliul Judeţean Sibiu a lansat licitaţia pentru realizarea pistei de biciclete pe DJ 105 G, între localităţile Avrig şi Mârşa, pe o lungime de 2 kilometri, obiectiv asumat de Consiliul Judeţean Sibiu în cadrul proiectului 'Îmbunătăţirea calităţii vieţii populaţiei din localitatea Mârşa, oraşul Avrig', în care este partener, iar Primăria Oraşului Avrig este leader. Licitaţia se referă la contractarea serviciilor privind realizarea documentaţiei tehnice (PAC, POE şi PT), execuţia lucrărilor şi asigurarea asistenţei tehnice din partea proiectantului. Valoarea estimată a contractului este de 8.919.838,64 lei cu TVA, din care execuţia lucrărilor se ridică la suma de 8.403.472,42 cu TVA", se arată în comunicatul CJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, ofertele se pot depune până luni, 24 mai, ora 15,00, în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Operatorul economic câştigător va avea la dispoziţie 4 luni pentru realizarea documentaţiilor tehnice şi 12 luni pentru execuţia lucrărilor.

"Mersul pe bicicletă aduce numai avantaje: relaxează, îmbunătăţeşte condiţia fizică, contribuie la protejarea mediul înconjurător şi ne menţine sănătoşi. De aceea, una dintre priorităţile noastre de a avea cât mai multe piste de biciclete în judeţ se concretizează şi prin acest proiect", a precizat preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean.

Pe lângă amenajarea pistei de biciclete, între localităţile Avrig şi Mârşa, proiectul "Îmbunătăţirea calităţii vieţii populaţiei din localitatea Mârşa, Avrig mai prevede realizarea de lucrări pentru reabilitarea şi modernizarea grădiniţei, şcolii şi sălii de sport, din localitatea Mârşa, precum şi dotarea acestora cu echipamente corespunzătoare. Aceste investiţii revin în sarcina Primăriei Oraşului Avrig. Valoarea acestora se ridică la suma de 14.126.029,75 lei cu TVA.

Proiectul se realizează cu sprijinul fondurilor europene, prin Programul Operaţional Regional 2014 - 2020, fonduri atrase de Consiliul Judeţean Sibiu în parteneriat cu Primăria Oraşului Avrig, valoarea totală a acestuia ridicându-se la suma de 24.095.776,80 lei cu TVA.

Opinia Cititorului ( 3 )

 1. Va dati seama cat se fura in SB si in Romania in general...pana mai ieri, un km de autostrada era evaluat la 5-6 milioane km, acum aproape s-a ajuns la astfel de preturi pentru piste de biciclete :-)

  1. Cat se fura?

   Se pare ca esti in domeniu si te pricepi. Lumineaza-ne si pe noi.

   Pun pariu ca habar n-ai cat costa o tona de asfalt.  

   La SB nu stiu cat mai e tona de asfalt, dar daca la ei 1 km de pista de biciclisti este aproape 1 milion de euro se pare ca este de 5-6 ori pretul normal...acolo totul se fura "pas cu pas" :-)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Allview
Stiri Locale
AAGES

Curs valutar BNR

17 Iun. 2021
Euro (EUR)Euro4.9242
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1226
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5075
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7620
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.3938

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
CCIB - Emitere de certificate forta majora
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
CCIB - Focus Bucuresti - iunie 2021
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro