Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

CLARIFICĂRI DE LA MINISTERUL EDUCAŢIEI:Cum se vor încheia mediile anul acesta şcolar

A.D.
Miscellanea /

Cum se vor încheia mediile anul acesta şcolar

Ministerul Educaţiei dă noi informări cu privire la conduita de încheiere a mediilor şcolare. Mai sunt două săptămâni până la finele acestui semestru şi s-au hotărât noi situaţii care pot să încheie sau nu situaţia unui elev, sugerează Digi24.ro.

Tezele nu se vor mai susţine. Încheierea mediilor se va face pe baza a cel puţin două note pe care elevul trebuie obligatoriu să le aibe. Cu cele două note, media poate fi încheiată deşi prezenţa lui on-line nu poate fi valorificată.

Dacă la cursurile on-line de pe semestrul al II-lea, elevul are activitate, situaţia i se poate încheia şi cu mai mult de două note.

Dacă pe semestrul al II-lea, elevul are o singură notă şi nu i se poate valorifica activitatea desfăşurată on-line, a doua notă va fi considerată media generală a elevului de pe primul semestru.

Dacă pe semestrul al II-lea, elevul are o singură notă, dar participarea lui este constantă, profesorul îî poate încheia media cu două note.

Dacă pe semestrul al II-lea, elevul nu are note şi nici partificare, atunci media de pe semestrul I va deveni medie anuală, continuă sursa .

Dacă pe semestrul al II-lea, elevul nu are note, dar a participat activ la cursurile on-line, i se poate încheia situaţia cu două note.

Dacă media elevului pe primul semestru este mai mică de 5 şi nu are activitate on-line, profesorul şi elevul/părintele/susţinătorul legal stabilesc o dată la care elevul va susţine o lucrare scrisă sau un proiect. Nota cea din urmă va reprezenta media anuală.

Dacă pe primul semestru, media generală a elevului este mai mică decât 5 dar are activitate on-line, media lui se poate încheia cu cel puţin două note, încheie sursa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie