Clienţii Libra Internet Bank pot semna electronic din internet banking documentele cerute de bancă

D.B.
Bănci-Asigurări /

Clienţii Libra Internet Bank pot semna electronic din internet banking documentele cerute de bancă

De acum înainte, clienţii persoane juridice ai LIBRA INTERNET BANK pot semna online documentele solicitate de către bancă, prin semnătură electronică pusă la dispoziţie gratuit în internet banking, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Emil Bituleanu, Director General al LIBRA INTERNET BANK a declarat: "Într-o perioadă a digitalizării accelerate şi a rapidităţii, simplificarea modului de lucru cu clienţii rămâne una dintre preocupările noastre fundamentale. Odată cu această facilitate, aducem o nouă îmbunătăţire experienţei bancare a clienţilor noştri. Clienţii nu mai trebuie să se mai deplaseze la bancă pentru semnarea documentelor şi câştigă, astfel, foarte mult timp pe care îl pot dedica altor scopuri".

Primul client al băncii care a folosit acest serviciu a fost un medic din judeţul Sibiu, care a utilizat secţiunea dedicată din internet banking pentru semnarea unui contract de credit destinat finanţării activităţii curente a cabinetului său medical. Serviciul va fi pus la dispoziţia clienţilor, în mod gradual, mai precizează sursa.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS