Clientii Orange Money pot obtine cardul de credit digital, direct din aplicatia mobila

A.P.
Companii / 05 aprilie

Clientii Orange Money pot obtine cardul de credit digital, direct din aplicatia mobila

Cardul de credit Orange Money, cu beneficii flexibile pentru clienţi, poate fi obţinut acum digital, direct din aplicaţia mobilă, potrivit unui comunicat Orange.

Verificarea datelor, aprobarea liniei de credit şi semnarea documentelor se fac simplu şi rapid de pe smartphone. După obţinerea aprobării digitale, cardul de credit virtual se emite instant în aplicaţia Orange Money şi clienţii îl pot folosi imediat pentru cumpărături online sau plăţi cu ceasul ori cu telefonul.

Cardul de credit Orange Money oferă tuturor utilizatorilor avantaje exclusive pentru plăţile la Orange (cashback, rate fără dobândă sau puncte Thank You), dar şi pachete cu beneficii extra la alegerea clientilor pentru plata cumpărăturilor ori când pleacă în călătorii. Toate beneficiile şi opţiunile sunt uşor de administrat, direct din aplicaţia Orange Money, imediat după emiterea cardului de credit.

Pentru a obţine digital un card de credit Orange Money, clienţii care deţin un număr de telefon mobil în reţeaua Orange vor trece prin câţiva paşi simpli:

Solicită cardul de credit direct din aplicaţia Orange Money, disponibilă în App Store sau Google Play.

Pentru verificarea datelor, intră într-o conferinţă video cu un agent, de aproximativ 3 minute, în care li se va solicita prezentarea buletinului, care va fi scanat virtual, şi realizarea unei fotografii portret (selfie).

Pentru analiza profilului financiar, vor semna digital acordurile de interogare a datelor in bazele ANAF şi ale Biroului de Credit şi vor primi rapid răspuns la solicitare.

La finalul procesului, cardul de credit virtual este emis instant în aplicaţia Orange Money şi poate fi utilizat imediat pentru plăţi online sau pentru plăţi mobile cu telefonul sau ceasul prin Apple Pay, Google Pay, Orange Pay, Fitbit Pay sau Garmin Pay. Cardul de credit va putea fi, în continuare, solicitat şi în orice magazine Orange.

Începând cu această săptămână, un nou canal digital de contact este la dispoziţia clienţilor, prin care le va fi mai simplu şi rapid să adreseze solicitări sau întrebări despre serviciile şi produsele Orange Money. Este vorba despre Orange Money Messenger, un serviciu de tip chat, care poate fi accesat direct din meniul aplicaţiei, secţiunea Contact/Scrie-ne.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Codul Insolvenţei”
Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

09 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9212
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1382
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4671
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6712
Gram de aur (XAU)Gram de aur232.3306

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Garanti BBVA
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro