Clienţii Orange Money pot plăti acum prin Google Pay

A.P.
Companii /

Clienţii Orange Money pot plăti acum prin Google Pay

Orange Money completează suita de metode digitale de plată contactless oferită clienţilor săi cu Google Pay. Utilizatorii Orange Money, care au un smartphone cu sistem de operare Android pot înrola cardurile Visa în Google Pay şi pot face plăţi contactless rapide, în siguranţă, potrivit unui comunicat de presă.

Orice client, care are un număr de telefon mobil în reţeaua Orange România, poate descărca aplicaţia Orange Money şi, după ce trece printr-un proces de inrolare, emite un card virtual instant, pe care-l poate folosi imediat pentru a activa Google Pay şi a face plăţi contactless cu telefonul.

Activarea funcţiei de plată prin Google Pay se face foarte uşor, direct din aplicaţia mobilă Orange Money, versiunea Android, secţiunea "Cardurile mele", prin apăsarea butonului "Adaugă în Google Pay" şi urmărind paşii indicaţi ulterior.

Odată activat, Google Pay simplifică procesul de autorizare a plăţilor în magazine. Clienţii Orange Money fac cumpărături în siguranţă cu Google Pay, fără a mai fi necesară introducerea PIN-ului cardului, ci va fi suficient să deblocheze ecranul telefonului şi să-l apropie de POS pentru a finaliza plata.

Haris Hanif, CEO Orange Money a spus: "Clienţii Orange Money au avut mereu parte de premiere pe piaţa serviciilor financiare locale. Orange Money a fost prima instituţie financiară nebancară care a dat acces românilor la IBAN-uri în RON, în 2018, iar în martie 2019 a lansat primele carduri virtuale, ce pot fi emise instant in aplicaţia mobilă. Astăzi, Orange Money este în primul val al companiilor care permit înrolarea în Google Pay, opţiune care extinde posibilităţile de plată contactless cu telefonul sau ceasul, pentru utilizatorii Orange Money, alături de Orange Pay, Fitbit Pay, Garmin Pay şi soluţii pentru utilizatorii iOS. Aducem în permanenţă ultimele inovaţii în zona de plăţi digitale, scopul nostru fiind să venim mereu cu plus valoare pentru clienţii noştri."

Elena Ungureanu, Country Manager VISA România a spus: "Soluţia lansată astăzi de Orange Money vine să completeze opţiunile şi serviciile de plăţi mobile existente pe piaţa locală şi arată interesul marilor companii globale de a investi în zona plăţilor digitale, având în vedere progresele remarcabile înregistrate în ultimii ani. România beneficiază de o infrastructură de plăţi foarte modernă, dotată aproape în totalitate cu tehnologia contactless. Peste 70% dintre cardurile Visa din ţara noastră pot fi folosite de consumatori pentru a plăti cu Google Pay la comercianţii locali."

Orange Money reprezintă o alternativă simplă şi digitală pentru a gestiona mai multe tipuri de servicii financiare:

Deschiderea unui cont în RON cu un IBAN personalizat ataşat

Transferuri naţionale, printr-un număr de mobil sau IBAN, fără comision

Transferuri internaţionale în 16 valute, fără comision

Carduri virtuale Visa de debit ce pot fi folosite instant pentru cumpărături online sau plăţi cu telefonul ori ceasul. Clienţii pot comanda şi un card fizic la orice adresă naţională

Plăţi contactless, cu telefonul sau cu ceasul, prin Google Pay, Orange Pay, Apple Pay, Garmin Pay sau Fitbit Pay

Alimentarea contului prin transfer bancar sau top-up din orice card bancar

Plăţi facturi la peste 70 de furnizori şi încărcare cartele Orange

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

15 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0172
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5274
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4853
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.4568

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro