Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Clinica Polisano a lansat o licitaţie de până la 53 milioane euro pentru achiziţia de materiale sanitare

M.A.
Companii /

Clinica Polisano a lansat o licitaţie de până la 53 milioane euro pentru achiziţia de materiale sanitare

Clinica Polisano a lansat o licitaţie de până la 252,66 milioane lei (52,9 milioane euro), fără TVA, pentru achiziţia de materiale sanitare şi dispozitive medicale, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SEAP, informează News.ro.

Valoarea achiziţiilor este estimată între 707.618 lei şi 252,66 milioane lei. Tipul procedurii este licitaţie deschisă.

Acordul cadru vizează furnizarea de materiale sanitare şi dispozitive medicale pentru activitatea proprie (surse proprii), cât şi pentru Programul Naţional de Boli Cardiovasculare - finanţat din Fondul Naţional Unic de Asigurări Sociale de Sănătate.

Procedurile vizează tratamentul pacienţilor cu patologie cardiovasculară şi indicaţie chirurgicală prin proceduri de chirurgie cardiovasculară (adulţi); tratamentul pacienţilor cu anevrisme aortice prin tehnici hibride; tratamentul pacienţilor cu stenoze aortice, declaraţi inoperabili sau cu risc chirurgical foarte mare, prin tehnici transcateter.

Contractul este împărţit în loturi şi pot fi depuse oferte pentru un număr maxim de 155 loturi. Numărul maxim de loturi care pot fi atribuite unui singur ofertant este de 155.

Numărul maxim preconizat de participanţi la acordul-cadru este 3. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 7 ianuarie 2020.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS