Clotilde Armand face apel la consilierii locali să o mandateze în vederea rezilierii contractului cu Romprest

G.B
Miscellanea / 27 iulie

Clotilde Armand

Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a făcut apel, astăzi, la consilierii locali să o mandateze în vederea rezilierii contractului cu Romprest şi a recuperării a 50 de milioane de euro, pe care compania i-ar datora autorităţii locale, potrivit Agerpres.

Ea a convocat astăzi o şedinţă a Consiliului local care are pe ordinea de zi un proiect de hotărâre privind mandatarea primarului Sectorului 1 în vederea promovării unei acţiuni având ca obiect rezilierea contractului de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate.

"Fără votul consilierilor, care sunt parte în acest contract, nu vom putea să cerem înapoi cele 50 de milioane de euro. (...) Nu vom putea să cerem în instanţă rezilierea contractului. Dacă nu vin, înseamnă că, pur şi simplu, le place situaţia, le place că serviciul public e în colaps, le place că avem gunoi pe stradă, nu vor să rezolve situaţia. Fac un apel la toţi consilierii să se arate responsabili de situaţia asta şi să spună nu gunoiului", a afirmat Armand, înaintea reuniunii.

Ea a amintit că la şedinţa de vineri a Consiliului local, care a avut aceeaşi ordine de zi, reprezentanţii PNL şi PSD nu s-au prezentat.

"Am dovedit între timp că, fără această mandatare, nu pot să mă duc în instanţă. Tribunalul a spus expres că trebuie această mandatare ca să pot să cer în justiţie şi recuperarea daunelor şi rezilierea contractului. (...) Am nevoie de această mandatare, e important să fie conştienţi consilierii că, fără participarea lor, nu vom rezolva problema gunoiului", a spus primarul.

Armand a susţinut că nu are nimic cu Romprest, tot ce vrea fiind ca autoritatea locală să aibă un serviciu public de calitate, la un preţ corect.

"La ora actuală, avem serviciul public cel mai scump din România şi vedeţi cât gunoi avem pe străzi. (...) Am negociat, am discutat, am făcut numeroase comisii, am cerut mediator, am mediat, am discutat, asta facem din noiembrie. (...) Romprest a fost invitat la primărie de nu ştiu câte ori", a explicat ea.

Dtlawyers
BTPay
Apanova
anahotels.ro

Curs valutar BNR

24 Sep. 2021
Euro (EUR)Euro4.9491
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2167
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5700
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7803
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.8628

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Topul firmelor din Bucuresti 2021
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
bsenergyweek.com
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro