CNADNR: "Se reiau lucrările de reabilitare a podului DN1, fapt ce va crea disconfort conducătorilor auto"

Simona Grigorescu
Miscellanea / 15 septembrie 2015

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a dat ordinul de începere al lucrărilor în zona pasajului aflat pe DN 1, la km 140+640, de pe raza localităţii Predeal, din judeţul Braşov în data de 18 martie al anului trecut pentru a executa lucrări pregătitoare şi reparaţii la infrastructură, cu termen de finalizare două luni, potrivit unui comunicat remis azi redacţiei.

Aceste lucrari au început în iunie, anul trecut şi au fost finalizate tot anul trecut pe 6 august.

În data de 28 aprilie al anului curent s-a dat ordin de începere pentru a executa lucrări de reparaţii a suprastructurii, cu termen de finalizare trei luni, acestea începând în data de 08 iulie anul acesta, cu termen de finalizare trei luni. Având în vedere faptul ca circulaţia în zonă s-a intensificat o dată cu începerea perioadei concediilor, la solicitarea participanţilor la trafic, lucrările au fost întrerupte la partea carosabilă din data de 23 iulie al anului curent când circulaţia a fost reluată pe ambele sensuri.

"Aşa cum a promis, CNADNR SA reia lucrările de reabilitare a podului, fapt ce va crea disconfort participanţilor la trafic şi timpi de aşteptare mai mari, dar trebuie să înţelegem cu toţii că acest pod trebuie reabilitat pentru asigurarea siguranţei circulaţiei şi a confortului utilizatorilor", mai precizează compania naţională.

CNADNR SA consideră că "această perioadă este cea mai bună pentru realizarea lucrărilor şi face un apel la conducătorii auto să înţeleagă că disconfortul creat de lucrări este temporar şi că la finalizarea lucrărilor, circulaţia pe pod se va desfăşura în condiţii de siguranţă şi confort foarte bune".

CNADNR anunţă participanţii la trafic că în perioada 15.09.2015 - 15.11.2015, perioadă ce poate suporta anumite modificări, în funcţie de condiţiile meteorologice, în intervalul cuprins între zilele de luni ora 06:00 - vineri ora 14:00, traficul rutier se va desfăşura restricţionat pe jumătate de cale, în zona pasajului aflat pe DN 1, la km 140+640, de pe raza localităţii Predeal, din jud. Braşov, în vederea executării lucrărilor de reparaţie a acestuia.

De asemenea, întrucât specificul lucrărilor nu permite ridicarea restricţiilor de circulaţie, în zilele sfârşitului de săptămână din perioada 03.10.2015 - 04.10.2015 sau 10.10.2015 - 11.10.2015 (în acord cu desfăşurarea graficului de lucrări, a cărui evoluţie este influenţată de condiţiile meteorologice), acesta se va desfăşura alternativ, pe un singur sens de deplasare.

"Precizăm că în intervalul cuprins între ziua de vineri ora 14:00 şi luni ora 06:00 şi pe perioada sărbătorilor legale, traficul rutier se va desfăşura în condiţii normale", mai arată sursa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Lansare carte
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
boromir.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

23 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9757
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5889
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0206
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8369
Gram de aur (XAU)Gram de aur348.3880

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
tophotelconference.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb