CNAIR: Şoferii care au primit o foaie cu nume şi adresă să ignore documentul

Andreea Stoica
Companii / 23 februarie 2017

Şoferii care au primit o foaie cu nume şi adresă să ignore documentul

Utilizatorii reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi care au primit plicuri ce conţineau o pagină privind numele şi adresa în loc de procese verbale de constatare a contravenţiei pentru circulaţia fără rovinietă trebuie să ignore documentul primit, potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

În document se arată: "Utilizatorii care au primit, în perioada 20 - 23 februarie, plicuri care în loc să conţină procese verbale de constatare a contravenţiei pentru circulaţia fără rovinietă valabilă, conţineau doar o pagină pe care era tipărit numele şi adresa, nu trebuie să ia în considerare acele documente, urmând a primi, în perioada imediat următoare, procesele verbale de constatare a contravenţiei respective, termenul de plată urmând a decurge de la data primirii efective a proceselor verbale".

Potrivit comunicatului, atât la sediul CNAIR cât şi la subunităţile acesteia s-au primit sesizări din partea utilizatorilor reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi prin care se semnala faptul că au primit plicuri care nu conţineau procesele verbale întocmite de către CNAIR prin CESTRIN.

În document se mai arată: "Astfel, Compania a semnalat aceste probleme prestatorului de servicii poştale cu care are încheiat un acord cadru având ca obiect 'Servicii de imprimare, anvelopare şi comunicare procese verbale de constatare a contravenţiei emise de CESTRIN prin intermediul SIEGMCR, pentru încălcarea prevederilor OG nr. 15/2002'. În baza acestui contract, prestatorul are obligaţia de a imprima, anvelopa şi comunica procesele verbale de constatare a contravenţiei (PVCC) emise de CNAIR prin CESTRIN, prin intermediul SIEGMCR, pentru încălcarea prevederilor OG nr. 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare şi a tarifului de trecere pe reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi din România, cu modificările şi completările ulterioare".

Conform CNAIR, ca urmare investigaţiilor realizate de către prestator, s-a identificat o situaţie apărută pe fluxul de producţie al acestuia în timpul procesării PVCC întocmite în data de 31 ianuarie 2017. Astfel, în secvenţa de printare a apărut o eroare ce a generat netipărirea PVCC pentru un fişier de 2.000 de procese verbale dintr-un total de 27.302 procese verbale.

Prestatorul a înştiinţat CNAIR asupra faptului că, în regim de maximă urgenţă, pe cheltuiala sa, procesele verbale vor fi depuse în reţeaua poştală în vederea comunicării în cursul zilei de joi, conform sursei citate.

Apanova
BTPay
Electromagnetica
Apanova
hidroelectrica.ro
asbis.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

28 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9749
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7214
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1471
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7597
Gram de aur (XAU)Gram de aur284.8747

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
roenergy.eu
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb