CNCAV:12.026 persoane au fost vaccinate anti-COVID în ultimele 24 de ore

J.P.
Miscellanea / 20 septembrie

12.026 persoane au fost vaccinate anti-COVID în ultimele 24 de ore

Un număr de 12.026 doze de vaccin Pfizer, Moderna, AstraZeneca şi Johnson&Johnson au fost administrate în ultimele 24 de ore, dintre care 9.351 reprezintă prima doză şi 2.675 - doza a doua, potrivit unei informări transmise, luni, de Comitetul naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19.

Din 27 decembrie 2020, de la începutul campaniei de vaccinare anti-COVID, au fost administrate 9.955.326 de doze pentru 5.384.683 persoane, dintre care 5.264.610 au primit schema completă.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 10 reacţii adverse, una de tip local şi 9 de tip general.

De la debutul campaniei de vaccinare, s-au înregistrat 17.111 de reacţii adverse la vaccinurile anti-COVID, 1.819 de tip local şi 15.292 de tip general.

Opinia Cititorului ( 3 )

 1. NU MAI UMFLAȚI DIN PIX NUMĂRUL DE VACCINAȚI CA ROMANII NICI NU VOR SA AUDĂ DE OTRAVURILE LUI ANTICRIST. FOCUL IADULUI ESTE LA EI CITA DISPERARE PE CAPUL ACESTOR TRĂDĂTORI DE TARA, CRIMINALII ÎN SERIE DE LA GUVERNARE. HA, HA, HA, GHINION. DRAGI ROMANI SA NU VA VACCINAȚI. SA NU I CREDEȚI PE ACESTI SATANIȘTI, MUISTI, L. G. B.T.ISTI.AU FOST 2 OTRAVURI ȘI MAI SUNT ÎNCĂ 5.AU PRIMIT ÎN PLIC DE LA TATĂL LOR AL MINCIUNI ANTICRIST CA ACESTE 7 OTRAVURI SA LE FACĂ ÎN 3 ANI DE ZILE ȘI JUMĂTATE,DAR NU ȘTIU CUM SA MAI MINTA ȘI CE SA INVENTEZE. IA UITAȚI-VĂ LA EI CUM RIDE TATĂL LOR AL MINCIUNII ANTICRIST DE PE PĂMÂNT. DAR CE OR FACE CIND OR MURI CĂCI II AȘTEAPTĂ FOCUL IADULUI ÎN VECI. EI SINGURI NU ȘTIU DE CAPUL LOR CE ESTE ȘI CE II AȘTEAPTĂ. DE CE NU A AJUTAT PRIMA OTRAVA, A DOUA OTRAVA. UITAȚI-VĂ LA SORIN OPRESCU, ELENA MERISOREANU, VIORICA DE LA CLUJANA SUNT VACCINAȚI. LA CE IA AJUTAT OTRAVURILE LUI ANTICRIST. ÎNCĂ O DATA VA SPUN NU VA VACCINAȚI.

  Fost vicepreședinte al Grupului consultativ european al OMS: Persoanele VACCINATE sunt periculoase - ar trebui să fie puse în CARANTINĂ

  Profesorul Christian Perronne, un expert francez de top în domeniul vaccinurilor, în prezent șeful Departamentului Medical al Spitalului Raymond Poincaré din Garches - spital didactic pentru Universitatea Versailles–St. Quentin, în apropiere de Paris, a acordat recent un interviu de excepție pe tema vaccinurilor Covid-19 publicației UK Column. 

  Profesorul Perronne a fost șeful Departamentului de Boli Infecțioase și Tropicale al Universității din 1994 încoace, dar a fost concediat din această funcție în urmă cu câteva luni, după ce s-a poziționat critic în raport cu așa-zisele vaccinuri Covid. Este membru al Institutului Pasteur, un centru francez de cercetare biomedicală de renume mondial, unde a absolvit studii de bacteriologie și virologie și unde a fost director adjunct al Centrului Național de Referință pentru Tuberculoză și Micobacterii până în 1998. A prezidat numeroase comitete de sănătate la nivel înalt, printre care Comitetul francez de specialitate pentru boli transmisibile și Înaltul Consiliu pentru Sănătate Publică (acronimul francez: HCSP), care consiliază guvernul cu privire la politica de sănătate publică și politica de vaccinare. Nu este anti-vaccin, ci a elaborat politica de vaccinare a Franței timp de mulți ani și a prezidat Grupul național de consultare privind vaccinarea, cunoscut și sub numele de Comitetul tehnic pentru vaccinare (CTV). Profesorul Perronne a fost, de asemenea, vicepreședinte al Grupului consultativ european al Organizației Mondiale a Sănătății. 

  În ciuda cunoștințelor și a experienței sale vaste în domeniul bolilor transmisibile, al vaccinurilor și al politicii de vaccinare la nivel național și guvernamental în Franța, acesta a fost rapid cenzurat pentru că a vorbit despre vaccinurile Covid-19, despre pretinsa lor eficacitate și despre riscurile identificabile ale acestora. Pe scurt, a fost marginalizat din punct de vedere profesional, reputația sa a fost atacată și opiniile sale profesionale au fost cenzurate. 

  Reproducem mai jos o selecție de idei exprimate de prof. Perronne în cadrul interviului: 

  „Nu sunt anti-vaccin, pentru că eu am conceput politica de vaccinare a Franței timp de foarte mulți ani. Dar problema este că produsele pe care ei le numesc 'vaccinuri' pentru Covid-19 nu sunt cu adevărat vaccinuri. Aceasta este problema mea.” 

  „Nu s-a întâmplat niciodată ca un stat sau niște politicieni să recomande vaccinarea sistematică a miliarde de oameni de pe planetă pentru o boală a cărei rată de mortalitate este acum de 0,05%. Este o rată a mortalității foarte mică!” 

  *** 

  „Știm că peste 90% din cazuri sunt la persoane foarte vârstnice. Și le putem trata: avem tratamente. Există sute de publicații care arată că tratamentele timpurii funcționează: există hidroxiclorochina, azitromicina, ivermectina, zincul, vitamina D și așa mai departe - funcționează! Există publicații! Așadar, toate aceste produse, așa-numitele 'vaccinuri', sunt inutile, pentru că putem controla perfect o epidemie. Dacă tratăm din timp, putem reuși, iar epidemia se va termina foarte repede.” 

  *** 

  „Pers oanele vaccinate sunt expuse riscului noilor variante. În ceea ce privește transmiterea, s-a dovedit acum, în mai multe țări, că persoanele vaccinate ar trebui puse în carantină și izolate de societate. Persoanele nevaccinate nu sunt periculoase; persoanele vaccinate sunt periculoase pentru ceilalți. Acest lucru a fost dovedit acum în Israel, unde sunt în contact cu mulți medici. Au mari probleme în Israel acum: cazurile grave din spitale sunt din rândul persoanelor vaccinate. Și în Marea Britanie, de asemenea, ați avut un program de vaccinare mai amplu și există probleme și acolo.” 

  Dar, pe de altă parte, 'variantele' nu sunt foarte periculoase. Toate 'variantele', începând de anul trecut, sunt din ce în ce mai puțin virulente. Acesta este întotdeauna scenariul în cazul bolilor infecțioase. În spitalul meu, în martie-aprilie 2020, întreaga clădire era plină de persoane cu Covid-19: cincizeci de pacienți. Iar așa-numitele 'al doilea', 'al treilea', 'al patrulea val' au fost doar valuri foarte mici, pentru că spitalele nu mai sunt pline. Dar în mass-media s-a spus că toate spitalele erau pline de pacienți. Nu este adevărat. Desigur, epidemia continua, dar 'variantele' erau din ce în ce mai puțin virulente. 

  1. "Fost vicepreședinte al Grupului consultativ european al OMS"

   Caracterul nedemocratic si opac al OMS, precum si al altor organizatii similare, este evident inclusiv prin faptul ca opinii contrare sunt emise practic exclusiv de "fosti" membri. 

   Membrii actuali sunt toti de aceeasi parere, urmand sa spuna ce gandesc abia dupa ce schimba statutul din "actual" in "fost". 

   Lasand la o parte caracterul nedemocratic, acest aspect releva de fapt caracterul nestiintific al OMS.

   Nu exista adevar absolut in stiinta; orice teorie putand fi liber supusa experimentelor care o (in)valideaza. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Înăuntrul Bursei de Valori din Bulgaria

Dtlawyers
BTPay
Apanova
Stiri Locale

Curs valutar BNR

22 Oct. 2021
Euro (EUR)Euro4.9467
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2501
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.6354
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8655
Gram de aur (XAU)Gram de aur244.9416

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

eximbank.ro
gerocossen.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro