CNCAV:14.812 persoane vaccinate anti-COVID în ultimele 24 de ore

J.P.
Miscellanea / 29 iulie

14.812 persoane vaccinate anti-COVID în ultimele 24 de ore

Un număr de 14.812 doze de vaccin Pfizer, Moderna, AstraZeneca şi Johnson&Johnson au fost administrate în ultimele 24 de ore, dintre care 10.064 reprezentând prima doză şi 4.748 doza a doua, potrivit unei informări transmise, joi, de Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

Din 27 decembrie 2020, de la începutul campaniei de vaccinare anti-COVID, au fost administrate 9.379.068 de doze pentru 4.982.626 de persoane, dintre care 4.833.736 au primit schema completă.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 10 reacţii adverse - una de tip local şi nouă de tip general.

De la debutul campaniei de vaccinare, s-au înregistrat 16.803 de reacţii adverse la vaccinurile anti-COVID, 1.800 de tip local şi 15.003 de tip general.

Opinia Cititorului ( 1 )

 1. VIRAL: De ce sunt unii vaccinați magnetizați. Prof. dr. Stefano Montanari: Proteinele magnetizabile create în laborator, o posibilă cauză pentru magnetismul corpului persoanelor vaccinate. Acestea ar face din oameni „antene” de emisie-recepție.

  Persoanele vaccinate împotriva Covid-19 devin mai Persoanele vaccinate împotriva Covid-19 devin mai "magnetice" în timp. Vaccinul pare să asambleze nanoparticule magnetice în sânge, arată un studiu 

  MAGNETO.  

  Profesorul italian dr. Stefano Montanari încearcă să explice ce ar sta în spatele magnetismului manifestat de persoanele vaccinate - ne amintim cum, în zona injecției, s-a constatat că se lipesc magneții de corpul unora dintre vaccinații cu serurile Covid. Potrivit lui, o cauză ar putea fi proteinele magnetizabile, care pot fi introduse în vaccinuri fără a fi detectabile ulterior.  

  Într-o emisiune de la Canale Italia, cu mai mulți experți în studio, profesorul specialist în nanopatologie afirmă că proteinele magnetizabile, create în laborator, pot fi introduse în orice produs farmaceutic. Ele nu sunt detectabile cu microscopul electronic. Deși metalul se poate vedea la microscop, proteinele magnetizate sunt invizibile. 

   

  Alături de dr. Stefano Montanari (nanopatolog) s-au mai aflat dr. Mariano Amici (doctor), dr. Antonietta Gatti (fost membru al Comitetului științific național al Ministerului Apărării, consultant al Comisiei guvernamentale privind uraniul sărăcit și bolile conexe, coordonator de proiecte europene și cercetare italiană), dr. Silvana De Mari (chirurg și scriitor) și av. Corrado Ruini (cofondator al Academiei de Sănătate Gratuită).  

  Dr. Stefano Montanari dă trei motive pentru care astfel de proteine magnetizabile ar fi introduse în vaccinuri: 

  1. Detectarea lor prin mijloace externe poate atesta mai fidel decât un certificat falsificabil dacă cineva s-a vaccinat sau nu; 

  2. Cei injectați cu proteine magnetizabile devin „o antenă” ce poate primi sau transmite semnale electromagnetice, astfel încât există posibilitatea „citirii” din afară a multor informații biometrice despre corpul lor; 

  3. În al treilea rând, corpul injectat cu proteine magnetizabile devine un receptor care, primind anumite semnale, ar putea fi „telecomandat”, a explicat doctorul nanopatolog într-o emisiune din care reproducem extrasul principal aici. 

   

  „Astfel de experimente noi făceam în urmă cu 50 de ani pe creiere de maimuțe, ca să inducem furia - fenomenul sham rage”, afirmă profesorul italian. 

   

  Astăzi, Elon Musk a anunțat deja că a implantat cipuri în creierele unor maimuțe iar Klaus Schawb de la Forumul Economic Mondial prevestește implantarea cipurilor în creierul uman. Cu siguranță cei doi din urmă nu pot fi acuzați că răspândesc „Teorii ale Conspirației” având în vedere că ei sunt practicieni. 

   

  Dr. Stefano Montanari, bolognez prin naștere (1949), modenez prin adopție, absolvent de farmacie în 1972 cu o teză în microchimie, a fost implicat în cercetarea aplicată în domeniul medicinei încă din timpul facultății. Este autorul mai multor brevete în domeniul chirurgiei cardiace, al chirurgiei vasculare și al pneumologiei, precum și proiectant de sisteme și echipamente electrofiziologice. A desfășurat activități de consultanță științifică pentru diverse companii, conducând, printre altele, un proiect de dezvoltare a unei valve cardiace biologice, potrivit Free Health Academy. 

  Din 1979, a colaborat cu soția sa Antonietta Gatti în numeroase proiecte de cercetare privind biomaterialele. 

  Din 2004, este directorul științific al laboratorului Nanodiagnostics din Modena, unde desfășoară activități de cercetare și oferă consultanță la nivel înalt în domeniul nanopatologiilor. 

  Este lector la mai multe cursuri de masterat naționale și internaționale și autor a numeroase publicații științifice. 

  De ani de zile, a lucrat intensiv la diseminarea științifică în domeniul nanopatologiilor, în special în ceea ce privește sursele de poluare cu praf ultrafin. 

  Autor de articole științifice privind tehnica de filtrare pentru vena cavă și tehnicile de prevenire a tromboembolismului pulmonar. 

  Inventator al unui filtru extractibil pentru vena cavă, al unei valve cardiace protetice, al unui sistem de drenaj pleural, al unui echipament pentru electrofiziologie și stimulare cardiacă transesofagiană și transvenoasă, al unor catetere pentru electrofiziologie transesofagiană, al unui sistem de măsurare a debitului urinar orar, al unei pungi de urină cu un sistem de prevenire a infecțiilor retrograde, potrivit biografiei de pe pagina web personală.

  Autor a numeroase articole științifice privind nanopatologiile și coautor al unei cărți publicate în SUA ("Handbook of Nanostructured Biomaterials and Their Applications in Nanobiotechnology", editată de H.S. Nalwa, publicată de American Scientific Publishers).  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Apanova
anahotels.ro

Curs valutar BNR

17 Sep. 2021
Euro (EUR)Euro4.9473
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1999
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5309
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7880
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.6026

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Codul comercial român
energynomics.ro
Cotaţii fonduri mutuale
bsenergyweek.com
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro