CNCAV:Peste 7.000 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19 în ultimele 24 de ore

G.B
Miscellanea / 11 septembrie 2021

Peste 7.000 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19 în ultimele 24 de ore

Comitetul de coordonare a vaccinării anunţă, astăzi, că 7.216 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 4.981 cu prima doză sau serul Johnson&Johnson, informează News.ro.

CNCAV anunţă, astăzi, că, în ultimele 24 de ore, au fost vaccinate 7.216 persoane, dintre care 4.981 cu prima doză sau serul Johnson&Johnson. 2.459 de persane au primit serul Pfizer, 66 serul Moderna, 6 vaccinul AstraZeneca şi 2.452 vaccinul Johnson&Johnson.

Alte 2.091 persoane au primit doza a doua a vaccinului Pfizer.

De la debutul vaccinării, în 27 decembrie 2020, au fost folosite 9.867.727 doze de vaccin, fiind vaccinate 5.319.617 persoane, dintre care 5.204.268 cu schema completă.

De la ultima raportare au fost înregistrate 3 reacţii averse, iar 65 sunt în investigare.

Opinia Cititorului ( 4 )

 1. DRAGI ROMANII NU VA VACCINAȚI CU OTRAVURILE LUI ANTICRIST. SA NU I CREDEȚI PE ACESTI TRĂDĂTORI DE TARA, CRIMINALII ÎN SERIE DE LA GUVERNARE. EI SUNT DISPERAȚI CA AU PRIMIT ÎN PLIC CA SA VA PĂCĂLEASCĂ SA VA VACCINAȚI CU OTRAVURILE LUI ANTICRIST. SA ȘTIȚI CA AU FOST 2 ȘI MAI SUNT ÎNCĂ 5 MAI TOXICE, MAI OTRĂVITOARE, MAI CANCERIGENE CARE VOR PRODUCE CHIAGURIDESANGE ÎN CORP ȘI O SA MURITI CU ZILE NEVINOVĂȚII. ÎNCĂ O DATA NU VA VACCINAȚI. ESTE UN PLAN SATANIC, DIABOLIC CA ÎN 3 ANI DE ZILE ȘI JUMĂTATE SA VA PĂCĂLEASCĂ SA LE FACEȚI PE TOATE 7 OTRAVURI SA MOARA MULTĂ LUME. TOTUL ESTE CONTROLATA. DE CE NU A AJUTAT PRIMUL VACCIN. DE CE NU A AJUTAT AL 2 LEA. CREDEȚI CA O SA AJUTE AL 3 LEA. AL4 LEA, AL5 LEA, ALE LEA, AL 7 LEA. NICIODATĂ. NU VEDEȚI CA EI SUNT DISPERAȚI. SA FIM SERIOȘI. ACEST VIRUS SE OPREȘTE CU LOTERII, TOMBOLE CU UTILAJE AGRICOLE, CU BONURI DE MASA, CU VACCEUOREDE VACANTA. NICIODATĂ, DAR NICIODATĂ. FOCUL IADULUI CARE II AȘTEAPTĂ ÎN VECI VECILOR E LA EI LA ACESTE W. C.URI PUBLICE ALE GAY LOR DE LA BRUXELLES, UNELTELE LUI ANTICRIST. NU VA VACCINAȚI. SUNT DISPERAȚI ACESTI SATANIȘTI, MUISTI, L. G. B.T.ISTI.

  1. Matale ești medic ?

   Sigur nu !

   Ai uitat de pastile !?... 

  Nevaccinații vor fi recunoscuți prin măștile lor în Austria

  Persoanele nevaccinate vor fi etichetate în republica austriacă. Spre deosebire de cei care au fost vaccinați, cei nevaccinați vor trebui să poarte măști FFP2 în magazine, ceea ce face respirația mai dificilă decât cu măștile medicale convenționale. 

  VIENA – „Măștile FFP2 vor fi disponibile din nou începând cu 15 septembrie, dar numai pentru persoanele nevaccinate”, potrivit Kleine Zeitung. 

  „Nu putem, nu vrem și nu ne vom limita pentru totdeauna, ci trebuie să depindem pe deplin pe vaccinare”, a declarat cancelarul Sebastian Kurz (ÖVP), potrivit ziarului. De asemenea, era „absolut necesar”, deoarece altfel „protecția” prin vaccinuri s-ar pierde. Pentru persoanele nevaccinate va exista un plan pas cu pas bazat pe cifrele de ocupare din unitățile de terapie intensivă. „Totul a fost deja făcut pentru cei care au fost vaccinați”, a spus șeful guvernului. Pentru ei nu vor exista restricții. 

  Guvernul presupune că până la 15 septembrie, 10% din paturile de terapie intensivă vor fi ocupate, iar masca FFP2 va fi din nou obligatorie. „În orice magazin, aceasta este doar o recomandare pentru cei care au fost vaccinați, dar este obligatorie pentru cei care nu au fost vaccinați. Poliția va face controale aleatorii”, se menționează în raport. 

  În viitor, testele antigenice vor fi valabile doar 24 de ore în loc de cele 48 precedente, după cum a raportat Bayerischer Rundfunk. Dacă 15% din paturile de terapie intensivă sunt ocupate, se aplică regulile 2G: numai cei care au fost vaccinați și cei care și-au revenit au acces la catering nocturnă și la evenimentele în care nu există locuri alocate. 

  Se vor aplica reguli si mai stricte care vor fi în vigoare de la 20% de ocuparea paturilor de terapie intensivă. „Evenimentele sportive locale, concertele și multe altele ar trebui să fie deschise doar persoanelor vaccinate și convalescente – sau persoanelor care pot prezenta un test PCR actual. Până în prezent, autotestele antigenului cunoscute sub numele de „teste în camera de zi” au fost suficiente în Austria”. 

  Faptul că persoanele nevaccinate vor fi identificabile prin obligația de a purta măști FFP2, ar putea duce la discriminare masivă și chiar atacuri. Aceasta înseamnă că a fost atins un nou prag de excludere și presiune, atunci când oamenii sunt de fapt marcați public pe baza refuzului unei intervenții medicale periculoase și foarte riscante, despre care nu se cunosc efectele pe termen lung. 

  1. Ca un pod peste timp, steaua galbena a lui David a trecut de pe banderolele evreilor din ghetourile naziste, pe botnitzele austriecilor nevaccinati! Se vede si cu ochiul liber ca, multi dintre conducatorii austriecilor au sange de nazist!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

hidroelectrica.ro
aages.ro
fedbet.ro
aopjnr.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

12 Apr. 2024
Euro (EUR)Euro4.9714
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6645
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1091
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8281
Gram de aur (XAU)Gram de aur359.6861

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
edevize.ro
mastercommunications.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
32.aicps.ro
roenergy.eu
AIESEC
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb