Abonament gratuit
EDUCAŢIA 2020

CNI implementează Registrul electronic prin care se poate urmări traseul solicitărilor de finanţare depuse

A.M.
Politică /

CNI implementează Registrul electronic prin care se poate urmări traseul solicitărilor de finanţare depuse

Compania Naţională de Investiţii (CNI), societate aflată sub autoritatea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei (MLPDA), a anunţat că începând de miercuri va implementa Registrul electronic prin care se poate urmări traseul solicitărilor de finanţare depuse în cadrul companiei, informează News.ro.

"Astfel, fiecare beneficiar care a depus o solicitare în cadrul Companiei Naţionale de Investiţii poate verifica stadiul documentului depus, accesând secţiunea 'Verifică stadiu document' de pe site-ul companiei şi introducând numărul de corespondenţă cu care a solicitat înregistrarea documentului în cadrul CNI", arată un comunicat al CNI.

Totodată, în vederea transparetizării stadiului de implementare a proiectelor aflate în evidenţa CNI, acccesând site-ul companiei, la secţiunea Proiecte, se pot consulta informaţii cu privire la etapa de implementare în care se afla un anumit proiect.

În această secţiune există: lista cu cele peste 1.800 de obiective finalizate de CNI din anul 2002 şi până în prezent; lista cu cele peste 390 de obiective contractate şi aflate în diferite stadii de implementare; lista cu cele aproximativ 190 de obiective aflate în procedura de achiziţie; lista celor peste 4.000 de obiective cuprinse pe Listele sinteza ale subprogramelor implemntate de CNI prin Programul Naţional de Construcţii de Interes Public sau Social.

CNI este o societate comercială pe acţiuni înfiinţată în anul 2001 care funcţionează sub autoritatea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei. Finanţarea obiectivelor de investiţii este asigurată din bugetul de stat, prin bugetul ministerului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

07 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8375
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0949
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4794
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3607
Gram de aur (XAU)Gram de aur271.0003

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie