Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

CNI implementează Registrul electronic prin care se poate urmări traseul solicitărilor de finanţare depuse

A.M.
Politică /

CNI implementează Registrul electronic prin care se poate urmări traseul solicitărilor de finanţare depuse

Compania Naţională de Investiţii (CNI), societate aflată sub autoritatea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei (MLPDA), a anunţat că începând de miercuri va implementa Registrul electronic prin care se poate urmări traseul solicitărilor de finanţare depuse în cadrul companiei, informează News.ro.

"Astfel, fiecare beneficiar care a depus o solicitare în cadrul Companiei Naţionale de Investiţii poate verifica stadiul documentului depus, accesând secţiunea 'Verifică stadiu document' de pe site-ul companiei şi introducând numărul de corespondenţă cu care a solicitat înregistrarea documentului în cadrul CNI", arată un comunicat al CNI.

Totodată, în vederea transparetizării stadiului de implementare a proiectelor aflate în evidenţa CNI, acccesând site-ul companiei, la secţiunea Proiecte, se pot consulta informaţii cu privire la etapa de implementare în care se afla un anumit proiect.

În această secţiune există: lista cu cele peste 1.800 de obiective finalizate de CNI din anul 2002 şi până în prezent; lista cu cele peste 390 de obiective contractate şi aflate în diferite stadii de implementare; lista cu cele aproximativ 190 de obiective aflate în procedura de achiziţie; lista celor peste 4.000 de obiective cuprinse pe Listele sinteza ale subprogramelor implemntate de CNI prin Programul Naţional de Construcţii de Interes Public sau Social.

CNI este o societate comercială pe acţiuni înfiinţată în anul 2001 care funcţionează sub autoritatea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei. Finanţarea obiectivelor de investiţii este asigurată din bugetul de stat, prin bugetul ministerului.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS