CNIPMMR a fost selectat cu punctaj maxim în cadrul CM POEO şi POIDS pentru perioada 2021-2027

G.D.
Miscellanea / 16 august

CNIPMMR a fost selectat cu punctaj maxim în cadrul CM POEO şi POIDS pentru perioada 2021-2027

Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene a publicat în data de 12 august a.c lista finală a candidaţilor declaraţi admişi în cadrul Comitetului de Monitorizare pentru Programul Operaţional Educaţie şi Ocupare 2021-2027 (POEO) şi pentru Programul Operaţional Incluziune şi Demnitate Socială 2021 - 2027 (POIDS), conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, în urma procesului de selecţie şi depunerii dosarului de candidatură, Consiliul Naţional al IMM-urilor din România a fost selectat pe primul loc, cu un punctaj maxim de 12 puncte, ca membru al CM POEP şi POIDS pentru următorii 5 ani, în cadrul domeniului "Promovarea unor locuri de muncă durabile şi de calitate şi sprijinirea mobilităţii lucrătorilor".

Cu acest prilej, CNIPMMR reconfirmă calitatea de reprezentant echilibrat şi profesionist pe domeniile relevante în implementarea programelor operaţionale, experienţa sa urmând să fie implicată activ în coordonarea strategică a POEO şi POIDS.

"Selectarea CNIPMMR cu punctaj maxim reprezintă o confirmare a implicării proactive în susţinerea politicilor publice adecvate pentru mediul socio-economic din România. Profesionalismul echipei CNIPMMR şi a membrilor celei mai mari confederaţii patronale pentru IMM-uri au condus la aceste rezultate remarcabile. Vom continua la fel de implicaţi să sprijinim antreprenoriatul, să creăm programe pentru IMM-uri, pentru angajaţii din IMM-uri dar şi pentru integrarea diverselor categorii sociale în viaţa economică.", Florin Jianu, preşedinte CNIPMMR, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “România - Strategia dezvoltarii”
BTPay
csalb.ro
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

23 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9437
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0679
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1569
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6284
Gram de aur (XAU)Gram de aur269.8092

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro