Coca-Cola anunţă schimbări în conducerea operaţiunilor din România

V.I.
Companii /

Paris Nikolopoulos

Paris Nikolopoulos

Coca-Cola România a anunţat vineri schimbări în conducerea operaţiunilor locale, după ce Nicoleta Eftimiu a fost numită la conducerea operaţiunilor companiei din Europa Centrală, astfel că activitatea Coca-Cola România va fi coordonată din această toamnă de Paris Nikolopoulos, noul franchise country manager.

Din poziţia de franchise director Central Europe, Nicoleta Eftimiu va coordona, începând cu această toamnă, activităţile companiei desfăşurate la nivelul celor şase ţări din regiune: Elveţia, Austria, Liechtenstein, Cehia, Slovacia şi Ungaria, continuând strategia de dezvoltare a companiei.

Promovarea Nicoletei Eftimiu vine ca urmare a rezultatelor excepţionale obţinute după doar doi ani şi nouă luni petrecuţi la conducerea operaţiunilor locale, fiind, de altfel, prima femeie care a ocupat poziţia de country manager Coca-Cola România.

Nicoleta Eftimiu s-a alăturat sistemului Coca-Cola în urmă cu 16 ani, iniţial în echipa Coca-Cola HBC România, unde a ocupat poziţia de category manager Stills and New Business. A făcut apoi pasul către Coca-Cola România, ocupând, în cei 15 ani alături de echipă, atât poziţii locale, cât şi regionale, de la brand manager, până la marketing director.

La începutul anului 2017, Nicoleta Eftimiu a fost desemnată să conducă operaţiunile locale ale Companiei Coca-Cola, devenind prima femeie care a ocupat cea mai înaltă poziţie în structura organizatorică a companiei din România.

Mandatul din Romania va fi preluat de Paris Nikolopoulos, care a ocupat anterior poziţia de franchise country manager pentru Coca-Cola Elveţia. Acesta vine cu 15 ani de experienţă în sistemul Coca-Cola şi va continua să susţină viziunile globale ale companiei, concentrându-se pe identificarea de noi oportunităţi de diversificare a portofoliului de produse, continuarea politicii de sustenabilitate a companiei, dar şi pe dezvoltarea profesională a echipei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Cotnari
Benihana
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS