Colaborarea dintre Bosch şi BASF pentru agricultură inteligentă primeşte undă verde la nivel global

Miscellanea / 23 iulie

Colaborarea dintre Bosch şi BASF pentru agricultură inteligentă primeşte undă verde la nivel global

Societatea mixtă înfiinţată de Bosch şi BASF Digital Farming pentru a comercializa la nivel global tehnologii agricole inteligente dintr-o singură sursă a primit aprobarea tuturor autorităţilor relevante de control al fuziunilor. Societatea mixtă a fost înregistrată sub numele Bosch BASF Smart Farming (BBSF) GmbH, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Compania BBSF va distribui soluţia de pulverizare inteligentă, pe care Bosch şi BASF o dezvoltă şi o testează pe pieţele din America de Nord, America de Sud şi Europa.

Soluţia de pulverizare inteligentă oferă identificarea şi gestionarea buruienilor preemergentă ("verde-pe-maro") şi postemergentă ("verde-pe-verde"), în timp real, automat, zi şi noapte. Combinaţia dintre tehnologia de ultimă generaţie şi software-ul senzorului camerei video Bosch şi inteligenţa pentru agronomie xarvio permite pulverizarea inteligentă, în milisecunde, detectând cu precizie buruienile în rândurile de culturi şi aplicând erbicidul doar acolo unde este necesar. Configuraţia sa unică susţine o utilizare mai eficientă a erbicidului, studiile indicând posibilitatea realizării unor economii de 70 procente la volumul de erbicid. Sunt posibile şi economii mai mari, în mod variabil, în funcţie de condiţiile predominante de pe câmp şi de nivelul de buruieni de pe câmpurile individuale.

"Primirea aprobării de la autorităţile de control al fuziunilor a constituit o etapă importantă şi am făcut progrese considerabile în ultimele luni. Am înfiinţat noua companie împreună, am creat noua echipă şi am continuat să ne testăm cu succes produsele în diferite condiţii climatice, cu diferiţi producători. Soluţia noastră de pulverizare inteligentă continuă să obţină rezultate de testare consecvente şi pozitive, ceea ce arată în mod clar eficienţa combinaţiei dintre hardware, software şi logica noastră avansată pentru agronomie", a declarat Florian Gwosdz, director general al Bosch BASF Smart Farming.

"Cu pulverizare inteligentă, aducem pe piaţă o nouă soluţie digitală şi o nouă abordare a gestionării buruienilor: un model de optimizare a volumului care sporeşte rentabilitatea fermei printr-o utilizare mai precisă şi eficientă a erbicidelor. Capacitatea unică a tehnologiei de pulverizare inteligentă de a vedea, decide şi pulveriza pe baza inteligenţei pentru agronomie este benefică din punct de vedere financiar pentru fermieri şi în acelaşi timp pentru mediu, sustenabilitate şi biodiversitate", a declarat Silvia Cifre Wibrow, director general al Bosch BASF Smart Farming.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Sănătate şi FARMA - Sistemul sanitar, sub valul al IV-lea”
Dtlawyers
BTPay
Apanova

Curs valutar BNR

19 Oct. 2021
Euro (EUR)Euro4.9490
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2444
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.6190
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8603
Gram de aur (XAU)Gram de aur242.8836

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

eximbank.ro
certificateorigine.ro
gerocossen.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
invietraditia.ro
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro