Compania Nusco Imobiliara a vândut 30% din a doua fază a ansamblului Nusco City

A.F.
Companii / 5 decembrie 2023

Compania Nusco Imobiliara a vândut 30% din a doua fază a ansamblului Nusco City

În doar trei luni de la eliberarea autorizaţiei de construcţie, dezvoltatorul imobiliar Nusco Imobiliara a tranzacţionat 285 de unităţi din a doua fază a celui mai mare proiect de regenerare urbană din Nordul Capitalei - Nusco City, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, faza a doua a ansamblului va cuprinde 840 de unităţi, cu apartamente de tip studio dublu, cu două, trei patru camere şi duplexuri exclusiviste - fază în care se estimează o investiţie de peste 130 mil. euro. Prima fază a Nusco City a livrat către comunitate 622 de noi locuinţe.

"Pe o suprafaţă de 23 de hectare, Nusco City va acomoda un numărar total de peste 4.000 de apartamente, parcuri, zone verzi şi infrastructură - care vor acoperi aproximativ 40% din întreaga suprafaţă a proiectului, alături de unităţi de învăţământ, zone comerciale dedicate, dar şi zone de birouri. Aşadar, cunoşteam foarte bine valoarea proiectului nostru şi ne bucurăm enorm că avem un ritm de vânzări atât de performant", spune Bogdan Iliescu, Director Comercial - Nusco Imobiliara.

Nusco City a fost lansat în iarna anului 2020 şi a livrat prima fază în Q2 2023. Faza a doua se află în plină dezvoltare, construcţia începând în această toamnă şi va livra primele unităţi în Q3 2025. Constructorul proiectului Nusco City este compania Pedro Construct, iar de vânzările proiectului se ocupă compania de consultanţă imobiliară North Bucharest Investments.

Masterplanul proiectului mixed-use Nusco City acoperă pe suprafaţa sa şi saloanele de evenimente şi showroomurile companiei de pe bulevardul Pipera.

"Ne bucurăm să integram şi această zonă comercială în masterplanul proiectului, direcţie activă deja de mai mulţi ani şi vrem să mulţumim partenerilor noştri de lungă durată că au avut încredere în proiectul nostru încă de la început şi să îi asigurăm de colaborarea noastră continuă. Întregul masterplan al Nusco City reprezintă peste 230.000 de mp, masterplan realizat cu profesionişti de top, atât la nivel naţional, cât şi la nivel internaţional", explică Michele Nusco, CEO - Nusco Imobiliara.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

unbr.ro
danescu.ro
arsc.ro
raobooks.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

23 Feb. 2024
Euro (EUR)Euro4.9753
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5970
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2177
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8238
Gram de aur (XAU)Gram de aur298.9173

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb