Companiile aeriene dezvoltă o aplicaţie care ar permite pasagerilor să călătorească fără carantină

J.P.
Internaţional / 24 februarie

Companiile aeriene dezvoltă o aplicaţie care ar permite pasagerilor să călătorească fără carantină

IATA, asociaţia care include 290 de companii aeriene din întreaga lume, dezvoltă o nouă aplicaţie ce ar putea permite oamenilor să călătorească fără a mai intra în carantină la destinaţie, relatează CNN.

IATA Travel Pass, care va fi lansată în martie, este menită să ajute călătorii să-şi stocheze şi să gestioneze certificările pentru testele şi vaccinurile COVID-19 făcute.

Asociaţia speră că aplicaţia mobilă gratuită va fi cheia pentru redeschiderea frontierelor şi pentru ca oamenii să poată zbura din nou cu avionul, fără a fi nevoie de carantină.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Mare ajutor dau companiile aeriene celor care vor sa calatoresasca, o aplicatie in care sa-si incarce singuri certificatul de sclavie planetara. Foarte tare... exact asta lipsea omenirii pentru a fi fericita.. o aplicatie globala de certificare a statutului de sclav pe planeta.

    Nu esti bagat in aplicatia aia.. e simplu ... nu existi !! 

    1. În loc să găsească leac pentru formele de cancer, pentru bătrânețe și bolile de inimă plus alte sute de mii de boli, ei stau și se ocupă de certificat de vaccinare! Cum fac sindicatele! Majoritatea lor: în loc să vadă că membrii lor sunt foarte săraci sau fără activitate (HoReCA, cinematografe, teatre, cultură), stau și se ocupă de vaccinul angajaților! Un pensionar occidental are $3, 000, trei mii de dolari pe lună, aici trag targa pe uscat și stau cu dinții lipsă (nu au bani de implant, adică $ 20000), cu sănătatea în piuneze, nu neapărat din cauza Covid-19, săraci ca vai de ei, cu toalete în spatele curții! Cu astfel de practici, companiile aeriene nu o să aibă pasageri decât în proporție de 10%! Propaganda (Hebrew state) seamănă cu a lui Ceașcă, tovarășii muncii și-au reluat activitățile! CTP, căzut de pe o ramură să biciuie poporul din Ro!

      În loc să găsească leac pentru formele de cancer, pentru bătrânețe și bolile de inimă plus alte sute de mii de boli, ei stau și se ocupă de certificat de vaccinare! Cum fac sindicatele! Majoritatea lor: în loc să vadă că membrii lor sunt foarte săraci sau fără activitate (HoReCA, cinematografe, teatre, cultură), stau și se ocupă de vaccinul angajaților! Un pensionar occidental are $3, 000, trei mii de dolari pe lună, aici trag targa pe uscat și stau cu dinții lipsă (nu au bani de implant, adică $ 20000), cu sănătatea în piuneze, nu neapărat din cauza Covid-19, săraci ca vai de ei, cu toalete în spatele curții! Cu astfel de practici, companiile aeriene nu o să aibă pasageri decât în proporție de 10%! Propaganda (Hebrew state) seamănă cu a lui Ceașcă, tovarășii muncii și-au reluat activitățile! CTP, căzut de pe o ramură să biciuie poporul din Ro!

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

16 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9243
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1120
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4730
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6647
Gram de aur (XAU)Gram de aur233.8266

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro