Abonament gratuit
Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”

Complexul Energetic Oltenia, la ceas aniversar

I.Ghe.
Companii /

Complexul Energetic Oltenia, la ceas aniversar

Complexul Energetic Oltenia împlineşte, astăzi, opt ani de când funcţionează sub noua denumire. În 31 mai 2012, CE Oltenia s-a înfiinţat prin fuziunea Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia şi a celor trei complexuri energetice Rovinari, Turceni şi Craiova.

"De-a lungul celor opt ani de funcţionare am trecut prin momente dificile, dar şi prin momente remarcabile, atunci când minerii şi energeticienii au ţinut la un rang înalt Sistemul Energetic Naţional. Avem convingerea că toţi cei care ne desfăşurăm activitatea în cadrul companiei, ne dorim un viitor sigur şi mai bun pentru noi şi pentru cei care îşi desfăşoară activitatea alături de societatea noastră", a transmis Directoratul CE Oltenia.

Amintim că CE Oltenia are pierderi de peste un miliard de euro de la înfiinţare şi până acum, dar reprezintă 20% din sistemul energetic naţional.

CE Oltenia va beneficia în următorii ani de fonduri europene pentru a trece de la producţia de energie pe cărbune la producţia pe gaze, ceea ce va duce la închiderea carierelor miniere şi la disponibilizarea, în următorii patru ani, a cel puţin 4000 dintre cei 12.000 de salariaţi ai companiei.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Nu mai conteaza ca cel mai mare producator de energie al tarii functioneaza la cota de avarie, si mai are un pic si crapa inainte sa se puna in opera Green Deal, sa curga sampania. Au anuntat cand vor incepe sa dea oameni afara?

    trebuia sa-i mancam coliva!! In loc de ceas aniversar, trebuia pomana de 7 ani!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie