Complice.ro raportează o creştere a cifrei de afaceri cu 90%, în primele 9 luni ale anului

F.D.
Companii / 17 octombrie 2023

Oana Pascu, fondator Complice.ro

Oana Pascu, fondator Complice.ro

Complice.ro, curator şi furnizor de experienţe pentru persoane fizice şi companii, încheie primele 9 luni ale anului cu o cifră de afaceri de 470.000 de euro, în creştere cu 90% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, conform unui comunicat de presă al companiei.

"Experienţele la birou au devenit un element extrem de important în dezvoltarea culturii organizaţionale, în conectarea şi consolidarea echipei. Se simte, de fapt, nevoia tot mai stringentă a companiilor de a crea contextul pentru a aduce oamenii împreună. Fie că vorbim despre teambuilding-uri, lansări sau aniversări, ateliere creative, evenimente tematice pentru angajaţi sau parteneri, fiecare experienţă gândită de noi, la birou sau în afara lui, este concepută pentru a stimula creativitatea, a consolida relaţiile şi cooperarea între participanţi, dar şi de a aduce un suflu nou la locul de muncă", precizează Oana Pascu, fondator Complice.ro

Potrivit sursei citate, numărul comenzilor înregistrate de Complice.ro în primele 9 luni ale anului a crescut cu 90% faţă de perioada similară a anului trecut, iar media acestora se situează în jurul valorii de 435 euro, în creştere cu aproape 30% faţă de 2022. Pe segmentul rezidential media comenzii se menţine la 130 Euro, în timp ce valoarea medie a pachetelor de experienţe alese de companii în primul semestru al anului s-a situat în jurul a 4000 euro, în creştere cu 90% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Dinamica pozitivă a generat o creştere cu 90% ori a cifrei de afaceri faţă de anul trecut, ajungând la 470.000 de euro pentru primele 9 luni ale anului, depăşind cifra de afaceri înregistrată în întregul an 2022.

Ce experienţe aleg companiile

În mediul corporate, în primele 9 luni, cele mai solicitate au fost activităţile outdoor menite să creeze contextul ca oamenii să se conecteze şi să se cunoască personal, să comunice, să coopereze, să se bucure de timp şi de experienţe împreună, totul într-un alt decor.

"Prin experienţele de echipa inedite, personalizate, facilităm, în primul rând, legături autentice între membrii echipei. Totdeauna căutăm să oferim un mediu propice în care oamenii să se conecteze, să se apropie, să îşi descopere sau să îşi stimuleze talentele şi să contribuie la succesul colectiv. Sentimentul de apartenenţă are un impact direct asupra productivităţii şi retenţiei, iar experienţele fac ca fiecare membru al echipei să se simtă parte integrantă a unei comunităţi puternice şi unite", adaugă Oana Pascu.

În ceea ce priveşte experienţele de grup, preferate rămân experienţele de tip treasure hunt în oraşe, parcuri sau păduri, activităţile de construit obiecte sau lucruri concrete, atelierele de cupaje ori degustările private, toate având ca obiectiv aducerea echipelor împreună, într-o manieră inedită şi antrenantă.

De asemenea, pachetele FlexiBox - care pot conţine chiar şi zeci de experienţe din categorii diverse (adrenalină, gourmet, relaxare, călătorii etc) într-un buget predefinit, destinatarul alegând singur experienţa preferată - îşi menţin locul fruntaş în topul preferinţelor clienţilor corporate când vine vorba de cadouri, premii ori recompense pentru angajaţi.

Experienţele de zbor, preferate de clienţii residential

În ceea ce priveşte clienţii individuali, în topul celor mai comandate experienţe se află cea de pilot de avion pentru o zi, experienţa într-un simulator de zbor Boeing, plimbarea cu o maşinuţă Hot Rod", cazare şi degustare de vin la cramă, terapia prin plutire. O intrare importantă în topul popularităţii pe Complice.ro au avut-o şi cardurile cadou, introduse în portofoliul Complice în decursul acestui an, care au generat aproape 5% din vânzările pe segmentul de persoane fizice.

"Ultimul trimestru al anului este cel mai intens pentru noi, iar anul acesta cererea de evenimente corporate sau de experienţe individuale folosite ca instrumente de reward & recognition este în creştere faţă de anii trecuţi. La fel, pe segmentul rezidenţial, sezonul cadourilor îşi pune amprenta pozitivă pe numărul de comenzi. Dacă în primele 9 luni ale anului, clienţii accesează experienţe de care să se bucure chiar ei, individual sau în familie, în ultimele 3 luni ale anului, la mare căutare sunt cadourile sub formă de experienţă, mai ales pachetele flexibile Flexibox" mai spune Oana Pascu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică”
APA NOVA
e-infra.ro
digi.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6356
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2368
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9010
Gram de aur (XAU)Gram de aur347.0661

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb