Crypto

COMUNICAT DE PRESĂAu început înscrierile la Finance Recruitment Day

C.P.
Comunicate de presă / 17 februarie

Au început înscrierile la Finance Recruitment Day

Anul acesta, Finance Recruitment Day, îsi propune să aducă faţă în faţă companii de renume din ţară şi tineri interesaţi să îşi formeze o carieră în domeniul economic, prin abordarea un nou concept. Evenimentul va aborda tema "Matching Finance areas with your abilities", astfel încât participanţii vor avea posibilitatea să descopere alături de reprezentanţi de top ai companiilor prezente care sunt competenţele din domeniul financiar căutate de angajatori, cum să îmbine cel mai bine abilităţile lor cu domeniul care li se potriveşte şi să descopere care dintre domeniile conexe celui economic li se potriveşte cel mai bine: contabilitate, audit, finanţe, taxe, bănci sau chiar juridic.

Printre companiile care şi-au anunţat prezenţa şi vor să cunoască cei mai ambiţioşi tineri în cadrul evenimentului se numără: Allianz Technology, EY România, KPMG, ACCA, Deloitte România, Exelia şi PwC.

Tinerii interesaţi să se angajeze au posibilitatea de a trece prin mai multe procese de selecţie şi de a fi recrutaţi rapid dupa eveniment pentru oportunităţile de carieră dedicate juniorilor. De asemenea, participantii vor beneficia de acces la multiple oportunităţi de carieră în domeniu precum programe de internship şi trainee sau joburi entry-level.

Pe lângă oportunitatea de a obţine un job sau un program de internship în cadrul evenimentului, participanţii vor dispune de o agenda complexă care cuprinde: Keynote-uri susţinute de speakeri de top,

Masterclass-uri, Challenger Toolbox - un joc interactiv tip studiu de caz la care tinerii pot participa pe tot parcursul zilei, Networking şi Digital Speed Interviews direct la standurile virtuale ale companiilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

02 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8747
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0535
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4161
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6329
Gram de aur (XAU)Gram de aur225.4539

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
HackITall2
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro