COMUNICAT DE PRESĂ:Finalizarea proiectului "Antreprenor 2020"

Fonduri Europene / 22 octombrie

Finalizarea proiectului "Antreprenor 2020"

Asociatia "Centrul de Consultanţă şi Management al Proiectelor" EUROPROJECT (CCMP EUROPROJECT), în parteneriat cu Blocul National Sindical şi Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului (MEAT), a implementat în perioada 3 ianuarie 2018 - 17 septembrie 2021 proiectul Antreprenor 2020, cod Mysmis 105025.

Proiectul Antreprenor 2020 a fost finanţat în cadrul Programului Operaţional Capital Uman 2014-2020, apelul România Start Up Plus şi a avut drept obiectiv încurajarea antreprenoriatului şi a ocuparii pe cont propriu prin susţinerea înfiinţării de întreprinderi cu profil nonagricol în zona urbana din regiunea Sud Vest a Romaniei.

Grupul ţintă al proiectului Antreprenor 2020 a fost format din 634 de persoane, dintre care 344 femei, cu domiciliul sau resedinţa în mediul urban sau rural din regiunea Sud Vest, care doreau să înfiinteze o afacere non-agricolă în mediul urban din regiunea Sud Vest.

Toţi membrii grupului ţintă au beneficiat de formare antreprenorială, în ariile tematice cele mai relevante pentru acest domeniu, respectiv: cadrul general în care activează afacerea, marketing-ul afacerii, finanţarea afacerii, managementul resurselor umane, fundamentarea şi elaborarea unui plan de afacere.

În urma Concursului de planuri de afaceri desfasurat în cadrul proiectului au fost selectate 73 de planuri de afaceri care au primit finanţare în cadrul proiectului de maximum 160 000 lei. Astfel, 73 de firme au beneficiat de capital de start-up, astfel înlăturandu-se un obstacol extrem de important al demararii unei afaceri, respectiv lipsa resurselor financiare. În plus, castigatorii concursului au beneficiat de acţiuni de sprijin în cadrul proiectului Antreprenor 2020 pe mai multe paliere: au participat la stagii de practică în întreprinderi reale, în scopul dobândirii de abilităţi practice în domeniul în care vor demara noua afacere, au beneficiat de consiliere, consultanţă, mentorat în scopul consolidării şi punerii în aplicare a planului de afaceri şi au fost sprijiniti în vederea înfiinţării afacerilor. Funcţionarea şi dezvoltarea afacerilor finanţate a fost monitorizată permanent pentru a minimiza riscul de eşec al acestora, precum şi pentru a asigura dezvoltarea afacerilor, nu doar supravieţuirea lor pe piaţă.

Cele 73 de firme au creat şi menţinut 210 locuri de muncă, ocupate de persoane cu domiciliul în regiunea Sud Vest Oltenia, astfel contribuind la creşterea nivelului de dezvoltare socio-economică a regiunii.

Pentru informaţii suplimentare referitoare la proiect, vă rugăm să utilizaţi următoarele date de contact:

E-mail: office@europroject.org.ro

Tel: 0758.099.670

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2021
Dtlawyers
BTPay
GRAMPET GROUP
Electromagnetica
ifep.ro
UNNPR

Curs valutar BNR

29 Noi. 2021
Euro (EUR)Euro4.9490
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3853
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7366
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8544
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.3079

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro