CONAF se dezvoltă la nivel internaţional prin semnarea unui parteneriat cu Business Professional Women Cipru


Comunicate de presă / 22 noiembrie 2021

CONAF se dezvoltă la nivel internaţional prin semnarea unui parteneriat cu Business Professional Women Cipru

În cadrul Galei care a aniversat 25 de ani de la înfiinţarea Business Professional Women (BPW) Cipru, din Nicosia, Mary Papadopoulou, preşedintă BPW Cipru şi Cristina Chiriac, preşedintă a Confederaţiei Naţionale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) au semnat un parteneriat de colaborare bilaterală şi susţinere reciprocă pentru încurajarea antreprenoriatului şi leadership-ului feminin şi potenţarea femeilor de afaceri la toate nivelurile de conducere, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

BPW Cipru este parte a BPW International, o reţea internaţională influentă de femei de afaceri din aproape 100 de ţări de pe 5 continente, cu statut consultativ la ECOSOC/ONU. Fondată în 1930, BPW International dezvoltă potenţialul profesional, de conducere şi de afaceri al femeilor prin mentorat, creare de reţele, programe şi proiecte de dezvoltare a competenţelor şi de abilitare economică din întreaga lume.

Cristina Chiriac, preşedintă CONAF, a declarat: "Este o onoare şi o bucurie pentru mine să semnez parteneriatul de colaborare cu BPW Cipru prin care ne dorim să identificăm căi reale de acţiune şi programe de stimulare a antreprenoriatului feminin. Cheia succesului este să colaborăm cu organizaţii similare la nivel internaţional pentru că doar astfel vom putea să ne implicăm şi să acţionam global pentru un viitor sigur şi sustenabil. Este momentul să poziţionăm CONAF pe harta internaţională a antreprenoriatului feminin, identificând căi de dezvoltare durabilă într- o lume aflată în continuă schimbare. Susţinerea reciprocă, stimularea acţiunii şi a asumării femeilor profesioniste de business şi implicarea acestora în toate sferele de activitate, inclusiv politică, board-uri de conducere şi candidaturi pentru cele mai inalte funcţii din stat trebuie să reprezinte nu doar un deziderat în România, ci un obiectiv de atins".

La rândul său, preşedinta BPW Cipru, Mary Papadopoulou este de părere că: "Singurul mod de a schimba ceva este să ne implicăm şi să acţionăm împreună. Primul pas a fost facut, odată cu semnarea parteneriatului cu CONAF. Vor urma paşi comuni de acţiune astfel încât să reuşim să poziţionăm şi să potenţăm femeile antreprenor acolo unde le este locul în societate. Împreună scriem viitorul şi dăm speranţă într-o lume aflată în continuă transformare. Femeile antreprenor din toate colţurile lumii pot fi agenţii schimbării şi accelerării eforturilor pentru o economie sustenabilă".

Potrivit sursei citate, parteneriatul între CONAF şi BPW constă într-un efort comun de acţiune în sectoare cheie de dezvoltare precum educaţia, sănătatea, digitalizarea, egalitatea de gen, etc. având drept misiune comună crearea unui viitor sustenabil şi resilient pentru generaţiile viitoare.

Anterior Galei aniversare, delegaţia CONAF a participat la 4th Mediterranean Symposium "WOMEN: DRIVERS OF A RESILIENT TOMORROW" unde au fost abordate teme legate de antreprenoriat şi leadership feminin într-o nouă eră de dezvoltare digitală şi inovatoare pentru modelele de business viitoare. De asemenea, s-a discutat despre economia verde ca fiind cheia către o tranziţie sustenabilă, având ca speaker pe Ministrul Energiei şi Economiei din Republica Cipru, Natasa Pilides. Cuvântul de început al discuţiilor a fost susţinut de preşedinta Parlamentului din Cipru, Annita Demetriou care a susţinut nevoia de implicare a femeilor în politică pentru a beneficia de schimbare prin unitate şi susţinere la nivel internaţional.

Evenimentul de la finalul săptămânii din Nicosia, Cipru, a sărbătorit aniversarea a 25 de ani de la înfiinţarea BPW Cipru, iar semnarea parteneriatului dintre cele doua organizaţii s-a bucurat de susţinerea fără echivoc a Ambasadei României în Republica Cipru, prin prezenţa Excelenţei Sale, domnul Ambasador Dan Mihalache şi a doamnei Lavinia Ochea, prim -colaborator al Ambasadei.

Delegaţia CONAF a fost formată din reprezentantele CONAF, femei de afaceri de success, care activează în domenii economice diferite: industria de beauty, securitate, educaţie, consultanţă, energie, justiţie, turism şi industria alimentară din judeţele Suceava, Brăila, Cluj, Braşov, şi Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică”
APA NOVA
e-infra.ro
digi.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6402
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2278
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8856
Gram de aur (XAU)Gram de aur344.9150

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb